NEKADA SU HARMONIKAŠI BILI POPULARNI, A DANAS FUDBALERI: Ove pevačice vole SPORTISTE, neke su se i UDALE, a ovoliko ZARAĐUJU!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram

LJUBAV

NEKADA SU HARMONIKAŠI BILI POPULARNI, A DANAS FUDBALERI: Ove pevačice vole SPORTISTE, neke su se i UDALE, a ovoliko ZARAĐUJU!

Stars -

Nekada su harmonikaši bili omiljeni među pevačicama, a mnoge od njih su se za svoje partnere i udale i rodile im decu. Danas je situacija mnogo drugačija, pa je među umetnicama mnogo popularnije imati dečka ili supruga fudbalera.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: ATA Images, Damir Dervišagić

Poslednjih dana najzanimljivija tema jeste veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Pevačica i fudbaler su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i vno doputovao iz Sevilje kako bi prisustvovao njenom rođendanu i kako bi upoznao mama Cecu i brata Veljka. Interesantno je da je Gudelj i ranije voleo pevačice, pa je pre Anastasije bio u vezi sa Sanjom Vučić.

Prema podacima sajta "Trafermarkt", Gudelja, koji igra za Sevilju, vredi čak 4 miliona evra i važi za jednog od najplaćenijih srpskih fudbalera.

Najpopularniji par u ovoj kategoriji jesu Jelena Karleuša i Duško Tošić. Pevačica i fudbaler su već godinama u braku, a imaju ćerke Atinu i Niku.

Tošić je bio jedan od najplaćenijih fudbalera i u turskom "Bešiktašu" i kineskom "Guangdžou" je zarađivao milione, a nedavno se penzionisao.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Katarina Grujić pre dve godine otpočela je ljubavnu vezu sa fudbalerom Crvene Zvezde Markom Gobeljićem, za kog se udala i sa kojim je dobila i ćerku Katju. Kaća i Gobelja sutra prave veliku svadbu kako bi sa najbližima proslavili svoju ljubav.

Inače, vrednost Kaćinog supruga prema podacima sajta "Transfermarkt" iznosi 800.000 evra.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Tamara Milutinović takođe je u vezi s fudbalerom, Darkom Jevtićem. Oni su već mesecima zajedno, a šuška se da bi mogli da odu i korak dalje, te da postoji mogućnost da se uskoro venčaju.

Inače, on vredi oko 2 miliona evra.

Tamara Milutinović, Darko Jevtić
foto: Printscreen/Instagram

Slavica Ćukteraš je bila u braku sa golmanom Vladom Avramovim, sa kojim je dobila ćerku. Pevačica se pre dve godine razvela, kada je odlučila da nastavi sa svojom karijerom.

Vlada Avramov, Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen/ Youtube

Silvija Nedeljković udala se za nekadašnjeg golmana Crvene Zvezde Sašu Stamenkovića, sa kojim je dobila dete. Kako je njen suprug jednom rekao za medije, on je nagovara da se vrati muzici i da ima njegovu podršku.

Njegova najviša vrednost bila je 2 miliona evra na vrhuncu karijere, a prema podacima sajta trenutno vredi 100.000 evra.

Saša Stamenković, Silvija Nedeljković
foto: Privatna arhiva

Kaja Ostojić je već godinama u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem sa kojim živi u Francuskoj. Ukoliko dođe do venčanja sa Mateom, Kaji će to biti četvrti brak.

Njegova vrednost na tržištu je milion evra.

katarina Kaja Ostojić, Mateo Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Sanja Đorđević svoju privatnost čuva, pa samim tim malo ko zna da je njen suprug nekadašnji fudbaler Petar Perica Đorđević. Oni su se upoznali preko zajedničke prijateljice, a ubrzo se zaljubila u njega.

Sanja Đorđević, Petar Đorđević
foto: Instagram screenshot

Kurir.rs

Bonus video:

04:48

Anastasija Ražnatović progovorila o vezi sa Gudeljom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja