SALE TROPIKO POSLE RAZVODA SNIMLJEN SA MISTERIOZNOM ŽENOM: Svi su pomislili da pevač ima novu devojku, a sad priznao šta je ISTINA
Foto: Damir Dervišagić

UHVAĆENI U ŠUMI

SALE TROPIKO POSLE RAZVODA SNIMLJEN SA MISTERIOZNOM ŽENOM: Svi su pomislili da pevač ima novu devojku, a sad priznao šta je ISTINA

Stars -

Nakon što su domaći mediji podelili snimak na kom se pevač Aleksandar Cvetkovic (Sale Tropiko) šeta u banjičkoj šumi sa misterioznom devojkom, otkrili smo i koja je pozadina njihovog odnosa.

Naime, na pomenutom snimku se vidi kako Sale i misteriozna devojka šetaju u šumi, a u jednom trenutku su čak i seli na klupu, kako bi odmorili.

Sada se oglasio Saletov PR tim koji je otkrio da devojka sa snimka je njegova dugogodišnja prijateljica, sa kojom je od skoro počeo da trenira.

Aleksandar Cvetković, Sale Tropiko
foto: Damir Dervišagić

- Samo je u pitanju prijateljica, treniraju zajedno, sreli su se u šumi. Nema nikakve senzacije. Ona je prvakinja u Tekvondu, on je sada na ishrani, režimu, trenira - glasi izjava Saletovog PR tima.

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest u medijima da je Sale Tropiko doneo odluku da se razvede od supruge Jovane Pajić, sa kojom ima dvoje dece. Jovana i Sale dali su izjavu za medije, gde su objasnili da je razlog njihovog razvoda samo putevi koji su im se razišli, ali da su ostali u korektnim odnosima, zbog dece.

Jovana Pajić, Sale Tropiko
foto: Printscreen/Paparazzo lov, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track