BAJEC ŠUTNUO URAGANKU IVANU ZBOG IVE GRGURIĆ?! Političar i bivša pobednica Zadruge kriju se OVDE, već imaju zajedničke planove?
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

KLUPKO SE ODMOTAVA

BAJEC ŠUTNUO URAGANKU IVANU ZBOG IVE GRGURIĆ?! Političar i bivša pobednica Zadruge kriju se OVDE, već imaju zajedničke planove?

Stars -

Političar Andrej Bajec navodno je ostavio Uraganku Ivanu Nikolić zbog bivše rijaliti pobednice Ive Grgurić.

Pobednica "Zadruge 3" i Bajec su odnedavno u emotivnoj vezi, ali su sve to krili zbog Uraganke. Međutim, sada su se navodno odali i preko društvenih mreža, piše Republika.

Naime, Hrvatica i sin bivšeg direktora Kliničkog centra Đorđa Bajeca zajedno su navodno otputovali u Prag sa starletinim frizerom. A samo dve nedelje ranije ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Ivanu i Bajeca kako ulaze u njegov stan.

- Andrej i Iva upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a kako su igrom slučaja sedeli jedno pored drugog, odmah su počele da sevaju varnice. Tokom razgovora su o svemu pričali, Iva je pitala Andreja da li je zauzet, pa se iznenadila kad joj je objasnio da nije. Rekla je: "Pa ti si, koliko ja znam, u vezi s Ivanom, treba da se uzmete?" Tad joj je navodno objasnio da su tek raskinuli, ali da nisu hteli da se o tome piše - priča izvor i nastavlja:

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

- Svi u društvu su tokom proslave upirali prstom u Ivu i Andreja, smejali su im se jer se videlo da se sviđaju jedno drugom i iste večeri su razmenili brojeve. Dogovorili su se da ne pričaju ništa, ali su se preko društvenih mreža izlanuli kada je Iva okačila nekoliko fotografija sa putovanja u Prag, kao i njen frizer, dok nazdravljaju pivom.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

Grgurićeva je navodno okačila sliku sa Andrejem slučajno, a kad je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografije i ostavila samo nekoliko svojih.

- Iva i Andrej će u Pragu da uživaju nekoliko dana, a posle toga se vraćaju u Beograd. Andrej se super slagao s Ivanom, ali mu je po energiji bliža Iva. Vidi se da je srećniji otkako je s njom, u Beogradu su samo kad imaju neodložne obaveze, a uskoro planiraju da odu na letovanje. Mnogi su ostali šokirani što su Iva i Andrej zajedno jer se pričalo da će Nikolićkom da se ženi, ali kao što vidite, u ljubavi je sve moguće - priča sagovornik.

Ivana Nikolić je rekla da ne želi da komentariše novu vezu bivšeg dečka.

- Ne volim da komentarišem ni svoj privatni život, a kamoli život nekog drugog. Ne bih da pričam ništa na ovu temu - rekla je pevačica kratko.

Ivana Nikolić, Andrej Bajec
foto: Profimedia, screenshot

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

02:45

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne da Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track