Najnovije vesti

LEPA BRENA PROGOVORILA O SLUČAJU DEVIN I ZAŠTO JE SVEDOČILA PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: S njim sam obišla svet, voleli su se i...
Foto: Nemanja Nikolić

srećna zbog presude

LEPA BRENA PROGOVORILA O SLUČAJU DEVIN I ZAŠTO JE SVEDOČILA PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: S njim sam obišla svet, voleli su se i...

Stars

Pre nedelju dana sud je doneo odluku da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića, što pevačeva nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže, te je sad u tome uspela.

Mirjanina prijateljica, pevačica Lepa Brena, bila je svedok tokom suđenja, a folk diva rešila je da progovori na ovu temu.

- Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dve godine na turneji, obišli smo ceo svet. Zabavljali su se i voleli tada i rezultat te ljubavi je Devin - kazala nam je na početku.

- Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči... Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. veku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu - navodi Brena, te odgovara na pitanje da li bi opet prolazila kroz ovakvo suđenje.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić, Darko Kostić

- Naravno da bih opet bila svedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam. Vidite kako se ta deca osećaju, za mene je to veoma važno. Treba im pružiti zaštitu - zaključila nam je pevačica.

Lepa Brena
foto: Ana Paunković

kurir.rs/blic

Bonus video:

Lepa Brena stigla na dodelu nagrade
00:27

Lepa Brena stigla na dodelu nagrade

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja