ANDREANA ČEKIĆ UHVATILA BIDERMAJER! Stegla cveće i NE PUŠTA, a onda joj se Kaća Grujić bacila u ZAGRLJAJ nikad srećnija! (FOTO)
Foto: Printscreen

EMOTIVNO

ANDREANA ČEKIĆ UHVATILA BIDERMAJER! Stegla cveće i NE PUŠTA, a onda joj se Kaća Grujić bacila u ZAGRLJAJ nikad srećnija! (FOTO)

Stars -

Katarina Grujić i Marko Gobeljić zavetovali su se pred Bogom na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a gala slavlje su oranizovali u prestoničkom hotelu.

Kaća i Gobelja su imali svoj prvi ples i to uz pesmu Lepe Brene "Ja nemam drugi dom", a numeru je otpevala Kaćina kuma Andreana Čekić.

U jednom trenutku oni su zaplesali i sa ćerkom Katjom, koja je bila u njihovom naručju.

Kasnije, mlada je bacila bidermajer, koji je uhvatila upravo Andreana Čekić. Pevačicina kuma nije krila oduševljenje, a prvo je grlila cveće, pa onda i Kaću Grujić.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Kurir.rs/MM.

Bonus video:

00:10

Katarina Grujić slavi devojačko, a sa njom i ONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track