02:53

HOROR! NARUČEN ATENTAT NA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITIJA Rešili da ga ubiju dok je robijao u Zabeli: ZA DLAKU IZBEGAO SMRT

u centru drame

HOROR! NARUČEN ATENTAT NA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITIJA Rešili da ga ubiju dok je robijao u Zabeli: ZA DLAKU IZBEGAO SMRT

Stars -

Žestok momak i jedna od legendi kriminalnog miljea devedesetih, Karađorđe Subotić, otkrio je u emsiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji da je za dlaku izbegao naručen atentat na njega tokom boravka u Zabeli.

Karađorđe Subotić
foto: Kurir televizija

- Imao sam situaciju kada sam bio u Zabeli da je nekome naručeno ubistvo. Imao sam prijatelja Kalabu, koji je bio prijatelj sa jednim policajcem i tako sam saznao da sam ja meta naručenog atentata. Od tada sam bio spreman, spavao sam sa nožem u rukama, pošto do tada nisam imao nikakvo oružje kod sebe. Saznao sam ko je taj potencijalni izvšitelj i gledao sam da se ne sretnem sa njim - ispričao je Karađorđe Subotić.

Na pitanje voditelja, Ivana Gajića, da li postoji način da policija zaštiti potencijalnu žrtvu, Karađorđe je rekao da je najbolje da se čovek sam štiti.

Karađorđe Subotić
foto: Kurir televizija

- On je bio osuđen na dvadeset godina zatvora, a pet godina za ubistvo čoveka za njega nije ništa. Taj keš koji bi on dobio njemu bi mnogo značio. Ali sam svojom opreznošću uspeo da se sačuvam. Suštinski najbolje je kad se sam čuvaš, ako kažeš policiji, oni bi vas izolovali istavili bi vas u sedmi paviljon gde biste sebi naneli još više štete - kaže Karađorđe Subotić.

Nije bila retkost da se događaju ubistva u zatvoru.

Karađorđe Subotić
foto: Kurir televizija

- Najbolji način je zdravorazumsko razmišljanje i da se sam čuvaš. Ali ljudi su tamo bili napadani, jedan čovek je bio napadnut i mačetom. Na kraju je uspeo da je otme od napadača i ubio ga. Dešavale su se raznorazne intrigantne stvari. Čovek mora da vodi računa o tome šta priča i kome priča - otkrio je Karađorđe Subotić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track