02:13

OPTUŽIVALA GA DA JE ALKOHOLIČAR, TERALA PEVAČE DA NA KUPUJU PESME OD NJEGA: Ovo su šokantni detalji tužbe Andreane i Saše Lazića

povreda časti

OPTUŽIVALA GA DA JE ALKOHOLIČAR, TERALA PEVAČE DA NE KUPUJU PESME OD NJEGA: Ovo su šokantni detalji tužbe Andreane i Saše Lazića

Stars -

Danas je u Drugom osnovnom sudu trebalo da se održi ročište povodo tužbe koju je Saša Lazić pokrenuo protiv pevačice Andreane Čekič.

Saša lazić pokrenuo je još jednu tužbu protiv pevačice i to za uvredu časti, iako se već neko vreme sude oko novca sa Jutjub platforme za pesmu "Cipele".

U izjavi za medije Saša Lazić je otkrio da se on i Andreana se sude zbog uvrede časti, jer je, kako kaže, pevačica iznela niz uvreda na njegov račun.

Andreana Čekić
foto: Printscreen/Grand

Kako su novinari Kurir televizije saznali reč je o izjavama gde je on alkoholičar, a davala mu je i druge epitete, a nvodila je i ljude da ne kupuju pesme od njega.

03:12

ZBOG KAĆE NIJE DOŠLA NA SUĐENJE: Lazić saslušan, a Čekićka opet eskivirala

Saša Lazić i njegova advokatica otkrili su da je ovo treće ročište, kao i da se Andreana Čekić nije pojavljivala ni na prva dva.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track