TO JE PRAVI GOSPODIN! ŠERIF KONJEVIĆ poklonio LJILJANI STANIŠIĆ pun buket crvenih ruža, ZA 50 latica dao 150 evra, ŠIROKO
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

Lep gest

TO JE PRAVI GOSPODIN! ŠERIF KONJEVIĆ poklonio LJILJANI STANIŠIĆ pun buket crvenih ruža, ZA 50 latica dao 150 evra, ŠIROKO

Stars -

Šerif Konjević važi za velikog gospodina koji ume da ceni dame i to je pokazao na delu. Popularni pevač poklonio je voditeljki emisije "Sceniranje" Ljiljani Stanišić pun buket crvenih ruža. Muzičar je prošle nedelje bio gost na Kurir televiziji, a nakon snimanja su nastavili druženje u beogradskom restoranu. U lokalu se zadesio prodavac cveća, a čim ga je Šerif spazio odmah ga je ljubazno zamolio da ceo buket od čak 50 ruža preda Ljiljani.

Ljilja Stanišić
foto: Kurir

- Za damu koja je vredna svakog poštovanja, molim vas ceo buket. To je samo mali znak pažnje - rekao je Šerif prodavcu koji se posebno obradovao što je odjednom završio svoj posao.

Šerif Konević gost u Sceniranju kod Ljiljane Stanišić
Šerif Konević gost u Sceniranju kod Ljiljane Stanišićfoto: Nemanja Nikolić

Konjević se nije cenjkao već je čoveku dao čak 150 evra za cveće. Naša koleginica je bila u šoku i ljubazno se zahvalila muzičaru. Ako je suditi po fotografijama pevač koji je specijalno zbog snimanja sa Ljiljanom došao iz Sarajeva u Beograd, naša novinarka kao i poznati kompozitor i tekstopisac Saško Nikolić i njihov prijatelj Ivan Montoja su uživali u večeri i sumiranju utisaka nakon snimajućeg dana.

Šerif Konjević, Ljiljana Stanišić, Saško Nikolić i Ivan Montoja
Šerif Konjević, Ljiljana Stanišić, Saško Nikolić i Ivan Montojafoto: Kurir

Emisiju "Sceniranje" sa Šerifom Konjevićem biće emitovana ove nedelje od 20 časova na Kurir televiziji. Pevač je otvorio dušu i bez dlake na jeziku, iskreno odgovarao na direktna pitanja naše voditeljke.

A.P.

Bonus video:

01:30:10

SCENIRANJE 01.05.2022. ZVEZDAN TERZIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track