OŽENIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ! Dve decenije mlađa Melisa rekla DA Mustafi, GALA SVADBA trajaće 3 dana u Rimu, ovo su DETALJI!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

prelepo

OŽENIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ! Dve decenije mlađa Melisa rekla DA Mustafi, GALA SVADBA trajaće 3 dana u Rimu, ovo su DETALJI!

Stars -

Oženio se Mustafa Sandal i to baš onako kako je i planirao. Dve decenije mlađa Melis Sutšurup i bivši suprug Emine Jahović na večnu ljubav zakleli su se u Rimu.

Zaljubljeni i srećni Melis i Mustafa odlučili su da posle intimne ceremonije večanja u Amabasadi Turske u Rimu, prirede i gala svadbu koja će trajati čak dva dana. Naime, velika proslava koja će trajati dva dana od 10. do 12. juna odigraće se u luksuznom hotelu u letovalištu Marmaris za 80 ljudi, piše Hello.

Mustafa Sandal
foto: Printscreen

Par će 10. juna organizovati "grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra, navodi se u pozivnici. Naravno, sve troškove snosiće Sandal, pa će gostima organizovati, kako prevoz, tako i smeštaj.

Mustafa Sandal
foto: Printskrin/Instagram

Melis i Mustafa u vezi su pune tri godine, a verili su se u februaru i to u strogoj tajnosti. Fotografije sa veridbe otkrile su lepe vesti i najavile svadbu koja se sa nestrpljenjem iščekuje.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track