ŠOK RASPLET! ČAPRIĆKA POSLE ELENE BILA SA FRANOM U S*KS ŠEMI: Hteo je stalno, ali ja imam dečka iz BEČA! Vojaža podelila na mreže
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić, Nataša Milenković

KLUPKO SE ODMOTAVA

ŠOK RASPLET! ČAPRIĆKA POSLE ELENE BILA SA FRANOM U S*KS ŠEMI: Hteo je stalno, ali ja imam dečka iz BEČA! Vojaža podelila na mreže

Stars -

Javnost je nedavno iznenadila vest da su Fran Pujas i Elena Kitić raskinuli svoju vezu, kao i da je par dana nakon toga on uplovio u novi odnos sa Sandrom Čaprić.

Sandra je ovo juče potvrdila, da bi je Pujas kasnije demantovao i izjavio da nije u vezi sa njom.

Danas su se pojavili navodi da su Elena i Fran raskinuli svoj odnos upravo zbog repera Vojaža.

Da stvar bude komplikovanija, Sandra Čaprić je okačila ovu Vojaževu izjavu na svoj stori na društvenoj mreži Instagram. Osim ovoga, okačila je i nekoliko snimaka sa Franom, ali i sa nepoznatim dečkom.

Sandra Čaprić, Fran Pujas
foto: Printscreen/Instagram

- Fran i ja smo bili u kombinaciji, imali smo s*ks. Oboje smo se složili da nam ne treba veza, ni meni, ni njemu, čak mi je rekao da bi voleo da ostane sa mnom u kombinaciji, da se viđamo svakog dana i da svakog dana imamo s*ks. Ali, šta će mi to, imam dečka iz Beča - započinje Sandra i nastavlja:

- Biznismen je, kupio mi je za rođendan auto, 101 ružu, ogrlicu... Prelepo mi je sa njim, konačno sam našla muškarca koji ima širinu.

- Čak smo moj dečko, Fran i ja bili zajedno na bazenu, svi. Znao je on da smo Fran i ja bili u kombinaciji, nema problem sa tim, što bi imao? Bilo, prošlo - dodaje pevačica.

- A čim je Fran izašao, požalio mi se da mu je Vojaž upropastio vezu sa Elenom, da ne može tako, na šta to liči, jer je on njoj bio veran, ni sa kim nije imao s*ks. Skinuo mu je ribu - istakla je Sandra.

Fran Pujas, Sandra Čaprić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kasnije se oglasio i Fran Pujas.

- Cura sve što je ispričala laže. Prvo je rekla da smo mi u vezi, pa posle da ona ima dečka, a da smo mi u kombinaciji. To su dve različite priče u dva dana - započeo je Fran, pa nastavio:

- Nema smisla, i ovo za Vojaža i Elenu što je rekla, to je čista glupost. Nismo pričali o tome, niti smo pričali da ćemo biti u kombinaciji, niti da ćemo se viđati svakog dana.

Fran Pujas
foto: Printscreen/Magazin In, Shutterstock

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:07

Paula Hublin se ne zaustavlja: Hoće da bude kao bivši dečko Fran!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track