00:05

Zoranah i fudbaler Luka Račić u vezi?! Ova lokacija ih odala

nova romansa

JOŠ JEDAN SPORTISTA! Tek šutnula Makedonca, Zorannah zavela ovog 9 godina mlađeg fudbalera, uživaju u ovoj LUKS lokaciji! (VIDEO)

Stars -

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, trenutno boravi u Budvi, a društvo joj, sudeći po fotografijama sa društvene mreže Instagram, pravi devet godina mlađi fudbaler. Zorana se odala kada je objavila fotografiju iz Crne Gore, a sa iste lokacije oglasio se i fudbaler Luka Račić.

Naime, oni su podelili storije sa terase hotela u kojem su smešteni, a more i plažu su "uhvatili" baš iz istog ugla. Razlika u objavljivanju njihovih storija je bila samo minut, a oboje su snimili sam zalazak sunca. Zorannah je potom svoj stori i obrisala.

Podsetimo, Luka je od Zorane mlađi devet godina i profesionalni je fudbaler. Oni se več neko vreme prate na Instagramu, gde redovno jedno drugome lajkuju objave.

Podsetimo, nedavno je blogerka okončala romansu sa makedonskim fudbalerom Bobanom Nikolovim jer, kako je navodno rekla prijateljicama, nisu se slagali dobro u poslednje vreme i da je veza prekinuta na njenu inicijativu.

Takođe, rekla i da joj Nikolov često piše poruke u nadi da će se pomiriti s njom, ali da ona zasad to ne želi.

Zorannah, Boban Nikolov
foto: ATAImages, Privatna arhiva

kurir.rs

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track