SANJA VUČIĆ U VEZI SA ZGODNIM ĐETIĆEM? Crnogorski plivač nije POREKAO vezu s pevačicom! Ona rekla da su PRIJATELJI, Boško tajnovit
Foto: Printscreen/Instagram

ipak Romansa

SANJA VUČIĆ U VEZI SA ZGODNIM ĐETIĆEM? Crnogorski plivač nije POREKAO vezu s pevačicom! Ona rekla da su PRIJATELJI, Boško tajnovit

Stars -

Sanja Vučić se potom oglasila i navela da su ona i crnogorski olimpijac Boško Radulović samo prijatelji, sa druge strane on nije želeo da demantuje navode da su otpočeli romansu.

- Boška poznajem preko prijatelja, i igrom slučaja smo popričali posle revije, čiji je on bio učesnik. Nisam se pojavila sa njim. Ovih dana i kad stanem da popričam sa muškom osobom, spekuliše se da smo zajedno - navela je pevačica, dok nam je Radulović izjavio:

- Na sva pitanja u vezi odnosa mene i Sanje ne želim da dajem nikakve odgovore. Prvo jer nije džentlmenski, drugo jer sam izgrađena ličnost na svakom polju i ne želim nikakve rejtinge preko bilo koga.

Boško uporno nije želeo da direktno odgovori da li su u vezi ili ne.

- Bolje da nju pitate, u svakom slučaju - rekao je crnogorski plivač.

Sanja Vučić
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:03

SANJA VUČIĆ PODLEGLA TRENDU! I ONA POKAZALA ZADNJICU: Uraganka se razgolitila za Instagram, zategnuta kao PRAĆKA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track