NEKAD NISU IMALE ŠTA DA POKAŽU, A SAD DEKOLTE SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA: Ovako su naše pevačice izgledale bez SILIKONA u grudima!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

NEKAD I SAD

NEKAD NISU IMALE ŠTA DA POKAŽU, A SAD DEKOLTE SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA: Ovako su naše pevačice izgledale bez SILIKONA u grudima!

Stars -

Pevačice sa estrade oduvek rade na svom imidžu, a mnoge od njih stavile su silikone u grudi kako bi što bolje izgledale.

Mnogi će se začuditi kada vide kako su izgledale dame sa javne scene na počecima karijera i kada nisu imale plastične operacije.

Među prvim pojavljivanjima na televiziji i spotovima za pesme privukle su pažnju javnosti glasom i stasom, a kako je njihova karijera išla uzlaznom putanjom, mnoge od njih su se menjale.

Muzičke zvezde Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Goga Sekulić, Dara Bubamara, Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac i Tanja Savić sada imaju bombastičniji dekolte nego na početku karije.

Neke od njih tvrde i da nikad nisu dodavale silikone u grudi.

- Nikada se ne bih podvrgla estetskim operacijama, povećanju ili zatezanju grudi, zadnjice ili bilo čega drugog. Gledam emisiju gde se prikazuje kako su se žene unakazile različitim intervencijama. Šokirana sam na šta liče. To mi je i više nego strašno - rekla je Tanja pre pet godina za medije.

Tanja Savić
foto: Damir Dervisagic

JK je 2011. imala tešku operaciju grudi, koja je trajala više od pet sati.

- Implantati su mi napravili veliki problem, pa je doktorima trebalo dugo da ih izvade. Urađena je rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno je mnogo fibroznog tkiva. Horor. Na operaciju sam se odlučila jer sam primetila da nešto nije u redu. Ali od rutinske operacije koju su hirurzi očekivali došlo je do neprijatnog iznenađenja na operacionom stolu - pričala je tad Jelena i dodala:

- Zahvalna sam doktorima koji su mi bukvalno spasli život. Devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih to učinila.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin / You Tube

Kada se pojavila na sceni 2001. godine Nataša Bekvalac je već uvećala poprsje. Nataša je nove grudi uradila s merom, u skladu s njenom građom, visinom i kilažom, pa izgledaju isto kao i pre. Bekvalčeva se kasnije, nakon druge trudnoće, odlučila da ode na remont kako bi podigla i zategla grudi.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Youtube/Nataša Ilić

Ceca je dva puta smanjivala grudi, jednom zbog zdravlja, a drugi put zbog izgleda.

- Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu s trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila - rekla je Ceca koja je 2012. godine, nakon prvog remonta silikona, izjavila:

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen YouTube

Aleksandra Prijović priznala je da je sredila poprsje.

- Ja sam promenila šta sam htela. Grudi sam promenila, više nemam želju. Usne sam minimalno odradila, nisam preterala ni u čemu. Imala sam operaciju nosa prošle godine, prvenstveno zbog devijacije, nisam mogla da dišem, a i zbog posla - otkrila je Prijovićka u jednoj poznatoj emisiji.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin / You Tube

Dara Bubamara danas važi za jednu od pevačica sa najvećim grudima na domaćoj estradi. Međutim, nije mogla oduvek da se pohvali bujnim dekolteom.

Katarina Grujić je još na početku karijere pre nekoliko godina hirurškim putem uvećala grudi i usne.

Dara Bubamara
foto: Printscreen YouTube

- Mislim da za skrivanjem nema potrebe, ponosim se svime što sam uradila na sebi i drago mi je da nisam preterala. Za sada nemam ništa u planu, jer mislim da mi je sve savršeno, ali bože moj kada budem starija i pređem 35 godina, svašta se može izdešavati - izjavila je Kaća jednom prilikom.

Katarina Grujić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:05

Najvreliji snimak Anastasije Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track