OBDUKCIONI NALAZ MRTVOG SINA SAM PROČITAO U KURIRU: Miša Grof poslao advokata u policiju i otkrio da li se čuje sa Nikolinom Pišek
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

očajan

OBDUKCIONI NALAZ MRTVOG SINA SAM PROČITAO U KURIRU: Miša Grof poslao advokata u policiju i otkrio da li se čuje sa Nikolinom Pišek

Stars -

Vitor Ristović, javnosti poznatiji kao Miša Grof, oglasio se za Kurir i otkrio da je poslao advokata u policijsku stanicu i da se nada da će popodne imati više informacija u vezi smrti svog sina Vidoja Ristovića.

Miša nam je rekao i da je obdukcioni nalaz pročitao na našem portalu, kao i da se redovno čuje sa sinovljevom suprugom, voditeljkom Nikolinom Pišek.

Viktor Ristović, Miša Grof
foto: Ataimages

- Nikakve izjave nikome nisam davao, osim što sam se vama javio na telefon juče i rekao vam kako stvari stoje. Nikome ja ništa drugo nisam rekao. Na vezi sam sa načelnikom UKP-a, bio sam kod njega nekoliko puta. Juče sam od vas saznao da se to pojavilo, pročitao sam navodni obdukcioni nalaz svog mrtog sinu u Kuriru. Ne znam zaista o čemu se radi, meni je načelnik pre nedelju dana rekao da nalaz još nije stigao i da ću prvo ja biti obavešten kada stigne. Poslao sam svog advokata danas da ode tamo, da vidi šta se dešava i nadam se da ću u toku dana imati neke informacije - rekao je Miša Grof.

Miša Grof, Vidoje Ristović, Viktor Ristović
foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

- Sa Nikolinom se čujem redovno, ona je u Zagrebu. Nije ona dobila nikakav nalaz, a kako bi ga i dobila kada nije u Srbiji. U šoku smo, ne mogu da verujem da su mediji bolje obavešteni nego porodica - zaključio je on.

Vidoje Ristović, Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić, ATA images, Nebojša Mandić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track