00:18

HITNA EVAKUACIJA GOSTIJU IZ PROGRAMA UŽIVO NA KURIR TV Ivan saopštava da je stigla dojava o bombi POGLEDAJTE REAKCIJU KIJE KOCKAR

ALARMANTNO

HITNA EVAKUACIJA GOSTIJU IZ PROGRAMA UŽIVO NA KURIR TV Ivan saopštava da je stigla dojava o bombi POGLEDAJTE REAKCIJU KIJE KOCKAR

Stars -

Nova dojava o bombi

Policiji je danas stigla dojava da je bomba postavljena u redakciji Kurira, a na teren su odmah izašli pripadnici kontradiverzione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova.

00:32

POLICIJA PRETRESA REDAKCIJU KURIRA Ponovo dojava o bombi u zgradi naše medijske kuće

Nekoliko minuta pre nego što je počela evakuacija zaposlenih u Kuriru, počeo je uživo program emisije Puls Srbije u kom su u tom trenutku gosti bili Kija Kockar i Dejan Milićević.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

Autor i voditelj Ivan Gajić morao je hitno da odjavi emisiiju uživo zbog dojave o bombi.

- Deki, izvini što te prekidam. Upravo su mi javljaju da je u zgradi redakcije Kurira dojavljena bomba. Moramo da se odjavimo iz emisije - rekao je Ivan Gajić.

1 / 8 Foto: Dado Đilas

- Da li me zeza neko? - rekla je Kija Kockar, zbunjeno i ne shvatajući odmah ozbiljnost situacije.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, nakon detaljnog pretresa zgrade Adria Media Group, kontradiverzione ekipe MUP-a utvrdile su da je dojava o postavljenoj bombi u redakciji Kurira lažna.

Nakon pregleda, zaposleni u redakcijama Kurira, Espresa i Monda su se vratili na svoja radna mesta. Odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić apelovao je na ambasadore članica EU i OEBS da osude pretnje.

1 / 3 Foto: Marina Lopičić

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/J.Ć.

Bonus video:

00:21

Policija odlazi iz redakcije Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track