MANEKENKA ZAPOČELA PROCES VANTELESNE OPLODNJE! Oglasila se i otkrila kako se oseća: Treba hrabrosti (FOTO)
Foto: Printscreen

presrećna

MANEKENKA ZAPOČELA PROCES VANTELESNE OPLODNJE! Oglasila se i otkrila kako se oseća: Treba hrabrosti (FOTO)

Stars -

Manekenka Ivana Korab u februaru prošle godine rodila je sina Matea, kog je dobila uz pomoć vantelesne oplodnje, a sada želi drugo dete i ponovo se podvrgla vantelesnoj oplodnji.

Druga trudnoća Ivane Korab postala je njena velika želja od kada je u ruke uzela svog sinčića, jer je želela da mu u životu podari i najboljeg prijatelja. Sada, nešto više od godinu dana od rođenja sina, Ivana se ponovo upustila u proces vantelesne oplodnje u želji da sa svojim suprugom dobije još jedno dete. Lepe vesti podelila je na svom "Instagramu", a od pratilaca je stigla ogromna podrška i brojne čestitke na hrabrosti, upornosti i želji.

Ivana Korab
foto: Printscreen/Instagram

- Proces druge VTO. Da ne brinete, super sam - napisala je Ivana na Instagramu.

Ivana Korab
foto: Printscreen

Podsetimo, kada je rodila sina Matea, to je bio treći pokušaj vantelesne, dok je nakon drugog Ivana izgubila bebu, o čemu je otvoreno govorila.

- Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu - ispričala je manekenka u snimku koji je objavila na Instagramu.

Uprkos lošem iskustvu, nije odustajala. Pola godine kasnije, treći put je otišla na vantelesnu oplodnju, zatrudnela i rodila zdravog dečaka.

- Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: "E, okej, nije mi suđeno". Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš - dodala je Ivana.

Ivana Korab
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:36

LEPA SRPKINJA ZAVODI U HOLIVUDU: Ivana Korab se tajno udala po drugi put u Americi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track