NAJVEĆI MODNI ZLOČINI NA ESTRADI! Kad su se OVAKO pojavile svi su im se SMEJALI, a stajling ovog PEVAČA je najgori ikad! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Pauković, Nenad Kostić

promašaji

NAJVEĆI MODNI ZLOČINI NA ESTRADI! Kad su se OVAKO pojavile svi su im se SMEJALI, a stajling ovog PEVAČA je najgori ikad! (FOTO)

Stars -

Dame sa javne scene privlače pažnju gde god da se pojave, a prvo što zapadne za oko jesu njihove odevne kombinacije.

I dok neke važe za modne ikone, ima i onih koje su doživele peh kada su stajlinzi u pitanju, te su naišle na brojne negativne komentare.

Za "kraljicu neukusa", ako je sudeći po društvenim mrežama, proglašena je pevačica Rada Manojlović.

Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Naime, nju neretko prozivaju da nosi garderobu koja je "kič", a poslednji put našla se na listi modnih katastrofa kada je na njednom gradskom događaju došla u kombinaciji koja nije bila primerena za isti.

Manojlovićeva je obukla kožni kombinezon, sa mrežicom na stomaku, a uz to i crne naočare. Mnogi su pisali da im Rada deluje prejeftino u ovakvom izdanju, ali ona ne mari za hejtere.

Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Kristina Kija Kockar jednom kombinacijom ostavila je sve u čudu. Ona je za gostovanje u jednoj emisiji odabrala mrežastu crnu bluzu ispod koje je imala brus ljubičaste boje, a sve to uklopila je sa farmerkama.

Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

"Odvratno", "Kao sa pijace", "Na šta ovo liči?", glasili su tada neki od komentara.

Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Katarina Kaća Živković od početka karijere imala je dosta problema sa imidžom, koji je s godinama izgradila. Naime, ona je više putala imala promašaje kada je oblačenje u pitanju, ali kako i sama kaže, ne stidi se toga.

"Jesam, na početku karijere pravila sam velike greške u izboru garderobe. Ne žalim zbog toga i ne stidim jer sa šesnaest godina, koliko sam imala kada sam počela da se bavim pevanjem, nisam mogla da imam izgrađen stil odevanja. Stil dolazi s godinama, a na greške gledam kao na korisne lekcije".

Kaća Živković
foto: Dragan Kadić

Folkerka Violeta Viki Miljković može se pohvaliti sjajnim glasom, ali po mišljenju nekih modnih kritičara, ne i savršenim stilom.

Ona se na snimanju "Zvezde granda", pojavila u kompletu širokih pantalona i klasične, široke bluze od satena i svile uz šal, koji je takođe deo iste kolekcije.

Neki su komentarisali da ih ovaj dezen podseća na starinske pidžame, ali Viki se očigledno dobro osećala u ovakvom izdanju.

Viki Miljković
foto: ATA images

S druge strane, pored pevačica, modne "zločine" prave i muškarci sa javne scene. Jedan od njih je Darko Lazić. Čini se da on ne bira šta će da obuče, ali jednom fotografijom na Instagramu sve je ostavio u šoku.

On je za šetnju sa psom obukao roze šorts i džemper, dok je na to obuo patike podigao čarape.

- Da li je ovo najgori stajling neke osobe ikad? Bolji si bre bio kao bucko. Raspojasaš se brate, majica siledžijka, šta ga je*em, a ne ovo! - pisalo je na Instagramu.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Pevačica Zorica Marković ne obazire se mnogo oko stajlinga, ali u emisiji "Sceniranje" iznenadila je mnoge kada je odabrala majcu sa čudnom slikom.

Zorica Marković
foto: Ana Paunković

Budući da Zorica kuburi sa kilogramima, ona je obukla majicu izvajanog stomaka, pa su se mnogi nasmejali na ovo izdanje.

Zorica Marković
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track