POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA VIKENDICA SUZANE MANČIĆ U VELIKOJ MOŠTANICI: U dvorištu drvo trešnje, lekovito bilje i cveće - PRAVI RAJ!
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

ODMOR ZA DUŠU

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA VIKENDICA SUZANE MANČIĆ U VELIKOJ MOŠTANICI: U dvorištu drvo trešnje, lekovito bilje i cveće - PRAVI RAJ!

Stars -

Voditeljki Suzani Mančić roditelji su ostavili vikendicu u Velikoj Moštanici, koju je ona odlučila da renovira, a ponosno je sve pokazala na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Suzana je objavila nekoliko fotografija sa velelepnog imanja i pokazala u kakvom raju sada uživa.

Prilikom uređenja voditeljka je najviše pažnje posvetila dvorištu, pa je u njemu posađeno raznovrsno cveće, ukrasno grmlje, ali i lekovito bilje.

Iako je u dvorištu već počelo da rađa mlado voće, Suzana je nažalost ostala bez istog, jer kako sama kaže, trešnje su joj pokljucale ptice, pa je ipak morala da se snabde na pijaci.

- Prve trešnje na mom placu, jos nisu dozrele, i ptice su sve pokljucale. To znači da su dobre, i da će jos bolje biti sledeće godine. A sada, pravac - pijaca.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

05:13

PEVALA SAM TITU, PRIPREME TRAJALE 3 DANA NA TARI! Suzana Mančić o susretu sa Maršalom: Rekli su mi samo POĐI! OTKRILA ZA ČIM ŽALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track