PEVAČICA I MAKRO ULAZE U ZADRUGU 6? Upleteni su u aferu ELITNA PROSTITUCIJA, a ON će iz ZATVORA pravo u rijaliti!
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Shutterstock

otkriveno

PEVAČICA I MAKRO ULAZE U ZADRUGU 6? Upleteni su u aferu ELITNA PROSTITUCIJA, a ON će iz ZATVORA pravo u rijaliti!

Rijaliti -

Prošlog juna na finalnoj večeri "Zadruge 4" idejni tvorac ovog programa Željko Mitrović najavio je da će peta sezona ujedno biti i poslednja, ali da će se potruditi da za svoje gledaoce plasiraju još bolju rijaliti formu.

Naime, peta sezona rijaliti programa Zadruga neće biti poslednja, a već se nagađa o potencijalnim učesnicima šeste sezone.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Seksi žena
foto: Shutterstock

Kako Srbija Danas prenosi, dva lica poznata javnosti koja su nedavno domaći mediji povezivali sa elitnom prostitucijom, navondo će ući u rijaliti.

- Pevačica kojoj se život okrenuo naopačke nakon što se saznalo da je imala aktivno učešće u aferi elitna prostitucija shvatila je da će nadoknaditi sve finansijeske gubitke ulaskom u "Zadrugu 6". Čim su je čelnici "Pink" TV pozvali na pregovore, pristala je bez razmišljanja. Ali, neće biti jedina koja je upletena u 'mutne poslove', a koja pokušava da se putem rijalitija 'oživi'. Uz nju će ući mladić, svima već poznat, koji će do početka nove sezone odslužiti zatvorsku kaznu zbog direktnog učešća u elitnoj prostituciji. Pregovori s mladim makroom su obavljeni telefonskim putem, a cilj mu je pored novca da iznese svoju stranu priče o licima upletenim u ove 'mutne poslove'. Tvrdi da ima spisak, snimke i poruke više od 10 pevačica sa naše estrade koje su i te kako poznate, a prodaju svoje telo - otkriva dobro obavešteni izvor.

Zadruga 5
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja