NISMO KUPILI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA DETE, DOBIĆEMO STVARI! Hana Huljić i Petar Grašo prvi put o PRINOVI, evo kako se osećaju!
Foto: Printskrin/Instagram, Damir Dervišagić

broje sitno

NISMO KUPILI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA DETE, DOBIĆEMO STVARI! Hana Huljić i Petar Grašo prvi put o PRINOVI, evo kako se osećaju!

Stars -

Hana Huljić i Petar Grašo uskoro će se ostvariti prvi put u ulozi roditelja, a sada su otkrili da nisu završili sve pripreme za dolazak bebe.

Na otvaranju splitske poliklinike su sve oči bile uprte u njih, a posebnu pažnju je privlačio trudnički stomačić buduće mlade mame. Tada, oni su za tamošnje medije ispričali šta čekaju da bi započeli potražnju stvari potrebnih za bebu.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

- Osećam se i kao svaka druga trudnica na svetu, sve je u redu - počela je razgovor Hana, pa nastavila o tome koliko se brine o svom zdravlju.

- Tata je veliki hipohondar. On brine za sebe i sve nas. Baš je veliki hipohondar, tako da brinem se onoliko koliko treba, sad malo više jer moram - istakla je, nakon čega se Grašo ubrzo nadovezao, ali opet ne želeći mnogo da detaljiše o prinovi.

- Ne bih puno o detetu osim da sam naravno srećan i da je to svakako trenutak koji će obeležiti moj život - naglasio je pevač.

Do porođaja je ostalo oko mesec i po dana, prenose mediji, ali što se njih tiče, za „trčanje" nema mesta.

- Nismo još kupili sve što je potrebno za dete, imamo još vremena. Imamo stvari od njegove sestre, ne treba ni pretrpavati - kratko je rekla Hana.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

Kurir.rs/I.B/RTL

Bonus video:

03:45

Petar Grašo o Tončiju Huljiću i i bebi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track