VENČAO LUNU I MARKA, SAD IM KRSTIO ĆERKU! Pravio haos u VB, oženio se voditeljkom pa razveo, a evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

Spustio stomačić

VENČAO LUNU I MARKA, SAD IM KRSTIO ĆERKU! Pravio haos u VB, oženio se voditeljkom pa razveo, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković proslavili su prvi rođendan ćerkice Mije glamuroznom proslavom, a pre toga su devojčicu krstili manastiru Grabovac.

Slavlju su prisustvovali roditelji, mnogobrojna rodbina i prijatelji sa estrade, a veselje ne bi bilo potpuno da nije došao i kum Marka Miljkovića, koji je krstio Miju, Savo Radović.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Savo je dobar drug Marka Miljkovića i njih dvojica se druže otkako su zajedno učestvovali u rijalitiju "Veliki brata", koji se emitovao kod krajem 2006. godine. Upravo je Savo bio zvezda domaće verzije ovog rijalitija. On je ušao naknadno u kuću "Velikog brata", a tamo je važio za pravog šaljivdžiju.

Radović je uspeo da osvoji i tadašnju voditeljku rijalitija Irinu Vukotić koja se udala za njega. Par je dobio ćerkicu, ali njihov brak nije potrajao. Posle razvoda, Radović sa verenicom Željkom ima još dva sina.

Posle razvoda nestao iz javnosti, ali očito nije gubio vezu sa prijateljem. Savo je čak i bio podrška Marku kada je ulazio u Zadrugu. Veoma je aktivan na društvenim mrežama. On, kako je jednom prilikom napisao, živi na relaciji Nemačka-Srbiji i ima svoju privatnu firmu. Ono što je primetno jeste da je malo pustio stomačić.

Miljković je na Instagramu podelio fotografiju sa kumom: "Kum nije dugme".

Savo Radović
foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

00:09

Luna i Marko plakali ko kiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja