01:16

Crkveno venčanje: Nina i Miloš trajković pred Bogom rekli da

Veselje

LUKSUZNI AUTOMOBILI, TRUBAČI I PROVOKATIVNE TOALETE Mladenci u Hramu Svetog Save zavetovali se pred BOGOM! ĐANI OŽENIO SINA VIDEO

Stars -

Pevač Radiša Trajković Đani i Slađana Trajković danas je oženio sina Miloša. Mladenci su pred porodicom i prijateljima po drugi put reći sudbonosno "da".

1 / 20 Foto: Nemanja Nikolić

Prošle godine Miloš i Nina venčali su se u opštini, a veselje su napravili samo za najbliže. Međutim, nakon što su krstili sina, novopečeni roditelji odlučili su da organizuju crkveno venčanje u Hramu Svetog Save, a preko 500 zvanica uživaće u gala proslavi koju je porodica organizovala.

Đani Trajković
foto: Kurir

Mladenci i svatovi stigli su pred Hram Svetog Save u velikoj koloni luksuznih kola, a na čelu su bili Đani i Slađa.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Mladenci su ušli u Hram, držeći se za ruke, a Miloš je u naručju nosio njihovo sina i počelo je crkveno venčanje. Nina i Miloš su se zavetovali na večnu ljubav, a poljubav pošto ih je sveštenih proglasio mužem i ženom bio je strastven.

1 / 12 Foto: Kurir

Među najveselijima bila je svekrva Slađa, koja je odmah ispred Hrama počela sa veseljem.

- Uzbuđeni smo, jako se radujemo, sve je spremno za veselje. Trema uvek postoji, pogotovo danas, ovo je prvo pravo veselje u našoj porodici. Mladenci su srećni i euforični. Upravo krećemo ka Hramu Svetog Save i planiramo da slavimo čitavog dana - rekla je ona.

01:37

Đani danas ženi sina: Mladenci uz zvuke trubača u Hram Svetog Save

kurir.rs/A.D.

Bonus video:

02:00

Đani postao deda! Van sebe od sreće: Hteo sam da UMREM kad sam saznao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track