NEKA IDU U ZATVOR! Viki priznala zašto je želela da RODI Markovo dete, ZAPRETILA porodici Osmakčić pa se SLOMILA! Zakazala ABORTUS
Foto: Printscreen

strašno

NEKA IDU U ZATVOR! Viki priznala zašto je želela da RODI Markovo dete, ZAPRETILA porodici Osmakčić pa se SLOMILA! Zakazala ABORTUS

Stars -

U toku je emisija "Izbor potrčka", a zadrugari su polemisali o skandaloznom činu porodice Osmakčić, koja je lažirala smrt oca Franja, kako bi Marko izašao iz "Zadruge". Viktorija Mitrović je odlučila posle svega da rodi Markovo dete.

- Rađa se dete iz inata! - dobacio je Miki.

- Pošto je čovek bio u stanju da lažira svoju smrt zbog moje trudnoće, zašto bih ja to dete bacila u kantu? Pošto ste zvanično umrli, ja ću doneti život na svet. Ja sam Marka volela, nije inat. Ako on nema veze sa tim što je njegova porodica lažirala smrt, ako nema veze sa tom devojkom koja je ranije abortirala... Ja sam zakazala abortus, ja sam htela dete da zadržim. Mene da neko ucenjuje neće. Ja dete nisam pravila iz inata, niti će se roditi iz inata. Dete se desilo slučajno, svesno, mogu da kažem i iz volje. Možemo da zovemo advokate, da se on odrekne deteta, tako sam mu pričala, on nije to hteo. Očito mu je bolje da idu u zatvor. Meni je padalo napamet da je Marko u problemu zbog oca, htela sam da mu pomognem. Donekle sam ga opravdavala. Ja bih dete rodila, za mene je to greh da se ugasi jedan život. A znate kako ću da im naplatim, mnogo debelo. Meni je toliko teško - rekla je Viki i počela da plače.

Viki Mitrović
foto: Printscreen

- Ja ne znam šta pričam. Ne bih rodila dete takvim ljudima. Imam kod kuće dete, neću da živim u strahu, ali ću im sve naplatiti. Moram da se čistim zbog idiota. To nije moja odluka, imam dete kod kuće. Treba da razmišljam o detetu - govorila je Mitrovićka.

kurir.rs

Bonus video:

00:39

Marko Osmakčić se bahati u Švajcarskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track