01:59

Ludnica na svadbi Đanijevog sina: Zorica na eks nazdravila, Seka na kolenima

veselo do zore

NEK SE ZNA KAD ĐANI ŽENI SINA! Cela estrada na svadbi, leteli EVRIĆI, Zorica na eks ispila celu čašu, Seka u TRANSU! LUDILOOO

Stars -

Radiša Trajković Đani, oženio je sina Miloša, a na luksuznom slavlju u prestoničkom restoranu došla je skoro cela estrade. Đani je rekao kako je pozvao samo svoje velike prijatelje na svadbu sina.

Đani Trajković
foto: Kurir, Instagram

Među gostima su se našli Zorica Brunclik i Kemiš, koji su došli zajedno sa decom, Slađa Alegro koja je bila u pratnji supruga, kao i njena najbolja prijateljca Seka Aleksić koja je takođe došla u pratnji supruga Veljka. Aleksandra Prijović izgledala je zanosno u uskoj haljini, a stigla je sa suprugom Filipom Živojinovićem.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Sloba Radanović je došao u pratnji supruge Jelene, kao i Adil Maksutović koji suprugu Anu Ramadanovski nije puštao iz zagrljaja.Braća Matić su se posle dužeg vremena zajedno našli na nekom slavlju, a Ljuba Perućica se nije odvajao od svoje supruge, dok je Sindi odlučila da konačno pokaže svog partnera.

Uroš Živković je na svadbu došao sam, a ženski trio Zlata Petrović, Goca Božinovska i Vanesa Šokčić su kao i uvek došle zajedno.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen

Da je atmosfera odlična, dokazuju i snimci i fotografije sa slavlja, ako i činjenica da se prvi mikrofona latio Šerif Konjević, a potom i Zorica Brunclik. Đani je atmosferu doveo do usijanja, a Slađa Trajković se popela na stolicu i lumpuje više od svih.

Uz Đanija stala je i Seka Aleksić, koja je zajedno sa njim pala na kolena, veseli se i peva, a kako stvari stoje žurka će trajati do jutra.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track