00:05

Đanijevoj snajki sevnula guza

isplivao snimak

ĐANIJEVOJ SNAJKI SEVNULA G*ZA! Svi se pitaju da li je Nina nosila GAĆICE, ugledala se na SVEKRVU, prvi ples OTKRIO PREVIŠE (VIDEO)

Stars -

Slađa iĐani Trajković oženili su starijeg sina Miloša, a na luksuznom slavlju u prestoničkom restoranu prisustvovalo je oko 550 gostiju.

Nina i Miloš su se zavetovali pred Bogom u Hramu Svetog Save, a kamere su u restoranu zabeležile i snimak prvog plesa mladenaca.

Miloš i Nina zaplesali su uz pesmu ''Prođi sa mnom ispod duge'', a Nina je u jednom trenutku zabacila venčanicu, sevnula je gola butina i g*za, a mnogi su se zapitali da li je uopšte nosila gaćice.

Nina Trajković
foto: Printscreen/Instagram

Inače, njena svekrva Slađa se na platou pred Hramom Svetog Save pojavila u provokativnoj toaleti koja je viša otkrivala nego skrivala, pa su mnogi komentarisali da joj ovakva haljina baš i ne priliči. Ona je izabrala haljinu na jedno rame u boji kože, uz koju nije nije nosila brushalter, pa su joj se bradavice ocrtavale. Takođe, mnogi su komentarisali da Slađa ne nosi ni donji veš, pa su zbog vetrića koji je duvao da su joj gaćice ostale kod kuće.

Na ramenu je nosila "luj viton" tašnicu iz limitirane kolekcije, na kojoj se nalazi čiveni lik Mona Lize, Leondarda de Vinčija. Tašnica iz ove kolekcije su se raspordale pre nekoliko godina brzine svetlosti, iako je koštala "tričavih" 3.000 evra, a vidimo i da je Slađa ponosna vlasnica jedna od njih.

Đani Trajković, Miloš Trajković, venčanje
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:37

Đani danas ženi sina: Mladenci uz zvuke trubača u Hram Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja