00:37

Seka Aleksić

uživanje

KOKOŠKE, JAJA, LUK I SALATA! Seka Aleksić pokazala kakav seoski raj je napravila u kući od 500.000 €! BAŠTA SPREMNA (VIDEO)

Stars -

Seka Aleksić baš ume da uživa u životu! Pevačica je napravila pravi mali raj u svom domu u Staroj Pazovi, pa svakog jutra sa sinovima sakuplja jaja iz kokošinjca.

Seka Aleksić je za rođendan poželela kokoške i kokošinjac i suprug Veljko Piljikić joj je tu želju ispunio. Pevačica je poželela da od svog doma napravi pravo seosko domaćinstvo kako bi njeni sinovi bili srećniji.

- Jakov i Jovan su stalno išli kod komšija da skupljaju jaja i uvek su se tome izuzetno radovali. Odlučila sam da im tu sreću priuštim u njihovom dvorištu - izjavila je Seka. I stvarno tako bi!

Pevačica je dobila od muža moderan kokošinjac, on joj je nabavio i koke i tako sada svakog jutra jedu domaća jaja koja sami sakupe.

Aleksićeva je na Instagramu podelila snimak na kom se vidi ovaj trenutak njihove sreće.

Zanimljivo je da se u jednom kadru vidi da je pevačica i napravila svoju malu baštu u kojoj gaji povrće za potrebe svoje porodice.

Seka Aleksić je pre mnogo godina sagradila kuću u Novoj Pazovi. Mnogi su je prozivali zbog odluke da ode iz grada, međutim ona se nikada nije pokajala već je uživala u svom luksuzu i u prednostima života van gužve i gradske vreve.

Podsetimo, pevačica je 2009. na placu od skoro 100 ari, u blizini Stare Pazove, počela da gradi, kako ga je nazvala, svoj dvorac iz snova. Vila sa bazenom, koja, kako se priča, vredi oko 500.000 evra, faktički je završena tek kada je Aleksićeva konačno u dvorištu napravila bazen.

00:37

Seka sa decom skuplja jaja iz svog kokošinjca

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track