RAZVOD JE NEĆE ZADRŽATI OD ODLASKA U AMERIKU? Nakon ŠOKANTNE izjave o RAZLAZU, Tijana Bogićević OTKRILA KAKVE SU JOJ DALJE NAMERE
Foto: ATA images, Kurir Televizija

otvoreno

RAZVOD JE NEĆE ZADRŽATI OD ODLASKA U AMERIKU? Nakon ŠOKANTNE izjave o RAZLAZU, Tijana Bogićević OTKRILA KAKVE SU JOJ DALJE NAMERE

Stars -

Pevačica Tijana Bogićević gostovala je u Realnoj priči na Kurir televiziji gde se otvorila i konačno otkrila da je stavila tačku na sedmogodišnji brak sa Afroamerikancem Markom Robertsonom.

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo. Nisam pričala o ovome javno. Ja sam onako znala da ću o tome morati da pričam kad tad. Nikada ovako nisam pričala o njemu, mada znala sam kada izbacim novi album da će biti mnogo pitanja o tome. Kada je prošli album izašao samo su bila pitanja o tome pa sam pretpostavila da će i ovaj put - rekla je pevačica.

Tijana Bogičević
foto: Kurir televizija

Upoznala ga je 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlade Georgieva, a ona je u to vreme bila članica benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. Marko je ubrzo došao kod Tijane u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

Voditeljku Isidoru Lukić interesovalo je da li će se pevačica vraćati u Ameriku posle ove vesti o razvodu.

- To je to, ja sam to već prebolela. Sada sam već okej i mogu da pričam o tome. Nisam ja otišla u Ameriku zato što sam samo htela da odem, otišla sam zbog njega. Mada mi imamo taj biznis koji i dalje radi i koji funkcioniše. Zato ću u tom smislu imati i dalje neke veze sa Amerikom bar na još neko vreme - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:39

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ: Posle 7 godina pukao brak sa Amerikancem, ovo su svi DETALJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track