NE MOGU VIŠE TAJ PRITISAK DA PODNESEM I DA ME NEVIRAJU ČLANOVI ŽIRIJA! Ceca progovorila o Zvezdama Granda i novoj sezoni šoua!
Foto: Printscreen

bliži se finale

NE MOGU VIŠE TAJ PRITISAK DA PODNESEM I DA ME NEVIRAJU ČLANOVI ŽIRIJA! Ceca progovorila o Zvezdama Granda i novoj sezoni šoua!

Stars -

Pevačica Svetalana Ceca Ražnatović progovorila je finalu "Zvezda Granda", ali i o novoj sezoni i članovima žirija ovog muzičkog takmičenja.

- Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno- istakla je pevačica.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Jedna od koleginica iz najgledanijeg muzičkog šoua sa kojom je Svetlana umela žestoko da zarati oko kandidata je Marija Šerifović te je otkrila u kakvom su odnosu pred sam kraj takmičenja.

- Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu - tvrdi Ceca.

Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Youtube/MarijaSerfovic

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

00:09

Ceca u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track