MILI GOST NAJVEĆEG SVETSKOG SAJMA UMETNOSTI: Provodio se u društvu di-džeja koji za noć zaradi 200.000 € (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

LJUBITELJ PRAVE UMETNOSTI

MILI GOST NAJVEĆEG SVETSKOG SAJMA UMETNOSTI: Provodio se u društvu di-džeja koji za noć zaradi 200.000 € (FOTO)

Stars -

Najveći svetski sajam umetnosti, Art Basel, upravo je završen, a naš najtiražniji kompozitor Aleksandar Milić Mili ne skriva zadovoljstvo što je kao zvanica prisustvovao ovom velikom događaju.

Naime, Mili je dobio poziv od čuvene švajcarske fondacije Beyeler, koja je jedna od najvećih na svetu u domenu umetnosti.

Naš poznati muzičar prisustvovao je nizu događaja u okviru manifestacije. U pitanju su događaji koji predstavljaju budućnost umetničkog sveta, mladih koji dolaze, najvećih imena moderne umetnosti, ali i klasike poput Van Goga, Pikasa, Mone, Matis i mnogih drugih.

Dobro je poznato da Mili inače s porodicom tokom godine dosta vremena provodi na svetskim događajima iz oblasti umetnosti. Tako je pre nekoliko meseci je bio pozvan na čuveno Džejms Bond veče u Veneciji, o čemu se naširoko pisalo.

Art Basel je sigurno najveći i najznačajniji sajam umetnostu na svetu, a svake večeri je druga svetska galerija ili fondacija organizovala prijeme i žurke, tako da su Mili i njegova supruga Nina bukvalno bili zauzeti od ranih jutanjih do kasnih večernjih sati. Svetski džet-set iz oblasti umetnosti na različitim lokacijama zabavljali su neki od najpoznatijih di-džejeva na svetu.

Mili je tako imao prilike uživa u nastupu čuvene di-džej zvezdom Peggy Gou. Čuveni kompozitor ne samo da je bio na njenom nastupu, već je imao prilike da se s njom upozna i provede na večeri. Inače, Peggy Gou za jedan nastup zaradi i do 200.000 evra.

aleksandar milić mili
foto: Privatna Arhiva

Neke od najinteresantnijih momenata s ovog događaja Mili je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu kako bi im približio atmosferu ovog fascinantog događaja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:29:28

SCENIRANJE 06.03.2022. ALEKSANDAR MILIĆ MILI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track