03:06

DEVEDESETIH SE ZNALO KO SU PRAVE ZVEZDE! Slađa Delibašić o muzici danas: Ja njih ništa ne razumem šta pevaju!

iskrena

DEVEDESETIH SE ZNALO KO SU PRAVE ZVEZDE! Slađa Delibašić o muzici danas: Ja njih ništa ne razumem šta pevaju!

Stars -

Hitovi poput „Idemo na mars“, "Skači", „Samo u snu“, „Napravi se lud“, „200 na sat“, ,„Opsesija“, „Olovna ruka“ i mnogi drugi čuće se na prvom izdanju festivala "Ja volim devedesete“ koji će se održati 24. juna.

Ovo je omaž muzičkom fenomenu koji je obeležio odrastanje mnogih generacija i ostao značajan pravac na regionalnoj muzičkoj sceni.

Slađa Delibašić
foto: Kurir televizija

Jedna od izvođača koji su i osnivači dens pokreta na ovim prostorima i koji su obeležili srpsku muzičku industriju devedesetih je i Slađa Delibašić koja je gostujući u emisiji "Puls Srbije" govorila o muzici devedesetih godina.

- Meni je drago što ta muzika i dalje živi. To su bili veliki hitovi. To je vreme kada se znalo ko su zvezde, tad su bili zabavnjaci i narodnjaci. Muzika je iz generacije u generaciju imala pečat. Volela sam scenu i volim da igram. Volela sam da pored sebe imam najbolje igrače. Nema dana da nismo trenirali. Svi su nekako krenuli od nas tada, od nas su nekako krenuli da idu dalje. Teško jeste spojiti na sceni i pesmu i igru, treba dosta kondicije - isprilala je Slađa.

Slađa Delibašić
foto: Kurir televizija

Pevačica je potom dala svoj sud o muzičkoj sceni danas.

- Danas je sve nešto drugačije. Smatram da ovo sad što se plasira omladini je nešto novo što neće trajati. Sve je sa autotune-om, neki trep, ima dobrih pesama ne mogu da kažem, ali ja njih ništa ne razumem šta pevaju. Onda su isto postojale grupe gde su neki pevači samo otvarali usta. - rekla je Slađa gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:22

PRVI PUT PROGOVORIO O HAPŠENJU ZBOG DROGE! Gagi nikad OTVORENIJE o GOLGOTI kroz koju je prošao! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track