02:59

MILICA DABOVIĆ OTKRILA ZA KOLIKO JE PRODALA SESTRU! Oborili su me sa nogu a shvatila sam SAMO JEDNO NAKON SVADBE

otvoreno

MILICA DABOVIĆ OTKRILA ZA KOLIKO JE PRODALA SESTRU! Oborili su me sa nogu a shvatila sam SAMO JEDNO NAKON SVADBE

Stars -

Milica Dabović uključila se u Puls Srbije na Kurir televiziji gde je prokomentrasila kako je je izgledala svadba njene sestre Ane Dabović.

- Ne treznim se danas, pošto nisam pila iako sam rekla da hoću. Mnogo sam ponosna na svoju sestru i na Iliju on nam je zet. Juče je sve proteklo prelepo. Ja sam prvi put prisustvovala i jednom devojačkom. Tom kupovinom mlade sam bila oduševljena, oborili su me sa nogu kako je sve to proteklo. Crkva, slavlje, restoran i ljudi. Bilo je oko 12 košarkašica prisutno, dosta prijatelja i i rodbine. Saša Matić je pevao i puno mi je srce. Sada smo na plaži i odmaramo. Shvatila sam da nema ništa lepše od ljubavi - rekla je košarkašica.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je za koliko je prodala sestru.

- Nisam je ja prodavala, to je tajna. Moram ti priznati da nije bilo malo para. Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije - rekla je košarkašica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

AKO SE TO DESI BIĆE TO VRHUNAC MOJE KARIJERE! Vesna Dedić ŠOKIRALA otkrićem: Promocija knjige na svadbama bi me OBOGATILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja