SVI SU JE POREDILI SA SVETSKOM ZVEZDOM U EGIPTU: Milica Todorović iznela anegdotu sa letovanja, tu je bio i njen BIVŠI
Foto: Premijera

HIT PRIČA

SVI SU JE POREDILI SA SVETSKOM ZVEZDOM U EGIPTU: Milica Todorović iznela anegdotu sa letovanja, tu je bio i njen BIVŠI

Stars -

Pevačica Milica Todorović je nedavno na svom Instagramu podelila interesantan snimak sa radnog odmora u Visokom gde joj je nakon održanog koncerta kolega Goran Karan priredio nezaboravno buđenje.

Ona je otkrila kakvo iznenađenje je dobila od kolege.

- Bila sam jako umorna, međutim gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutru čujem neko peva, peva li peva i ja kažem ''Ko sad peva da ga ubijem''. Silazim dole, a on kaže ''Vrime je bilo, da siđeš dole, da popijemo kafu''. Pevao mi je neku serenadu - istakla je Milica u "Premijeri".

Milica Todorović
foto: Printscreen/Magazin In

- Uzeo je gitaru i kao 'ajde odmah da pevamo... A ja sanjiva, naduvena, reko 'ajde snimaj. Moju omiljenu njegovu pesmu ''Ostani'' smo otpevali - dodaje Milica.

Nedavno je bila na odmoru u Egiptu, a ovom prilikom se prisetila anegdote koju je doživela kada je prvi put putovala u Egipat.

- Ulični prodavac mi je 2009. godine kada sam prvu put bila u Egiptu sa Radetom Kovačevićem, bili smo u Šarm el Šeiku. Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek' daju za sestru - otkriva Todorovićeva.

Milica Todorović
foto: Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:13

Da li Milica Todorović ima najbolju zadnjicu na estradi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja