NASLEDNICA SANJE ĐORĐEVIĆ JE DOKTOR NAUKA: Estrada je ne zanima, nije smela da padne nijedan ispit, a ovako IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

PONOS PORODICE

NASLEDNICA SANJE ĐORĐEVIĆ JE DOKTOR NAUKA: Estrada je ne zanima, nije smela da padne nijedan ispit, a ovako IZGLEDA! (FOTO)

Stars -

Pevačica Sanja Đorđević ponosna je na svoju mezimicu Ivanu, koju estrada ne interesuje.

Atraktivna Ivana je u 30. godini završila doktorske studije, a ovaj uspeh doneo je bio veliku radost u porodicu Đorđević.

Sanjina naslednica u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

Sanja Đorđević
foto: Printscreen

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je Sanja jednom prilikom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

MAJKE I SNAJKE KARAVAN Vranjanci jedva čekali da probaju Rašine specijalitete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track