NIKOLINA PIŠEK U VELIKOJ FINANSIJSKOJ STISCI! Pritiska je hipoteka od 300.000 €, prodaje nedovršenu vilu u Zagrebu?! OČAJNA
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Printscreen/Instagram

bori se kako zna i ume

NIKOLINA PIŠEK U VELIKOJ FINANSIJSKOJ STISCI! Pritiska je hipoteka od 300.000 €, prodaje nedovršenu vilu u Zagrebu?! OČAJNA

Stars -

Nikolina Pišek (48) teško se nosi s gubitkom supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini pre mesec i po dana. Pored boli zbog gubitka supruga, svađe oko nasledstva sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina mora da se nosi i s finansijskim problemima.

Kako prenose hrvatski mediji, pritiska je hipoteka na kuću u Zagrebu koju je gradila sa suprugom, a na koju ima hipoteku od 300.000 evra.

1 / 6 Foto: Kurir

Nakon što se udala za Vidoja pre devet godina u Monte Karlu, voditeljka je s vremenom prestala da radi na televiziji i posvetila se porodici. S Vidojem je dobila ćerku (7), s vremenom se povukla i iz javnog života, distancirala se i od nekih starih prijatelja u Zagrebu i započela novi život u Beogradu. Međutim, na kraju su se odlučili da se skrase u Zagrebu, gde su prošle godine kupili kuću u podsljemenskoj zoni od 500 kvadrata.

Zbog nesrećnih okolnosti, kako prenosi 24sata.hr, radovi su se odužili, ali Nikolina nije gubila živce. Maštala je o novom životu u novom domu, posebno pošto je početkom prošle godine umalo nastradala nakon trovanja gasom u njihovu stanu u centru Zagreba, u kojem nakon toga više nije htela da živi.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Pritisnuta financijskim problemima, Pišekova sad, čak razmišlja i o toj opciji da proda kuću u Zagrebu koju gradi iako to nastoji da izbegne na sve moguće načine. Najviše bi, prenose hrvatski mediji, volela da vili dovršiti do kraja pa je iznajmljuje.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Nikolina trenutno sa ćerkom živi u obližnjem stanu kao podstanar.

S druge strane, Vidojev otac, Miša Grof, snaju je nazvao da je gramziva. Izjavio je kako je nedavno došla u Beograd na pomen Vidoju samo kako bi joj dao novac za dovršetak kuće u Zagrebu. Čak je izjavio da je kuća u Zagrebu "ubila njegova sina" koji se samo stresirao oko njenog dovršetka.

Miša Grof
foto: Kurir/Ana Denda, Nenad Kostić

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track