MNOGO ALKOHOLA, DROGE I KOCKE IMA NA ESTRADI: Uraganke priznale kako se nose sa porocima, gde kupuju ODEĆU i što se manje SKIDAJU!
Foto: Printscreen/HypeTV

UŽIVAJU ZAJEDNO JOŠ MALO

MNOGO ALKOHOLA, DROGE I KOCKE IMA NA ESTRADI: Uraganke priznale kako se nose sa porocima, gde kupuju ODEĆU i što se manje SKIDAJU!

Stars -

Pevačice grupe "Hurricane" otkrile su detalje javnog života, pa i gde biraju garderobu za nastupe.

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić uprkos tome što će u oktobru prekinuti sa radom ovog leta nastupa više nego ikad.

Naime, u sklopu oproštajne letnje turneje nastupale su i u Herceg Novom, a prisutni su primetili da su bile previše obučene iako je vrućina.

Goran Vesić, Uraganke
foto: Emilija Jovanović

- Obučene smo više nego inače jer smo se malo ugojile. Pored toga kažu da smo često u previše atraktivnim kombinacijama, pa eto da nas vidite i ovakve - objasnile su na početku i konstatovale da i ovako privlače pažnju:

- Da izvineš, gde god da se pojavimo, digne se prašina, a posebno se dignu crnogorski momci - rekla je Sanja kroz smeh.

Sanja, Ksenija i Ivana su ovaj put priznale da posećuju radnje sa erotskom garderobom, ali da je uopšte ne kupuju zbog svojih momaka.

Hurricane
foto: Printscreen RTS

- Zajedno posećujemo seks-šopove i tamo smo nalazile neke dobre komade garderobe koje smo nosile na nastupima. Mi smo i čizme za Evroviziju kupile u s*ks-šopu - otkrile su pevačice.

Uraganke su se dotakle i estradnog posla, kao i poroka koji vladaju među muzičarima i objasnile kako su im odolele.

- Nama je mnogo lakše jer nas je tri pa jedna drugu kontrolišemo i opominjemo. Tako smo lako odolele porocima koje estrada nosi sa sobom, kao što su droga, alkohol, kocka... - završile su članice grupe.

Hurricane, Uraganke
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

02:42

OVO JE PRAVA POZADINA RASPADA HURRICANE! Devojke konačno progovorile i OTKRILE ISTINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track