DOBRA UDOVICA JE SAMO MRTVA UDOVICA Nikolina ogorčena na Mišu Grofa: Ne smem napisati šta bi Vidoje učinio da zna šta mu otac radi
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

drama

DOBRA UDOVICA JE SAMO MRTVA UDOVICA Nikolina ogorčena na Mišu Grofa: Ne smem napisati šta bi Vidoje učinio da zna šta mu otac radi

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek nakon smrti Vidoja Ristovića prolazi kroz porodičnu dramu.

Naime, priče da je voditeljka bila sa Vidojem samo zbog finansijske koristi, a ne iz ljubavi, ne prestaju da kruže, što je veoma uznemirava i pogađa Nikolinu. Isto to tvrdi i otac preminulog istoričara umetnosti, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Hrvatski mediji stali su u Nikolininu odbranu, a onda se i ona oglasila tim povodom, uputivši snažnu poruku.

– Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem “tu smo” jer mi je inboks pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, greška koja se dogodila na tom putu – poručila je uznemirena Nikolina i dodala:

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

– “Greška” koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba.

1 / 12 Foto: Nenad Kostić

- Ne smem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati. Istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto.

Nikolina Pišek
foto: ATA images

Podsetimo, Vidoje Ristović iznenada je preminuo tokom masaže 8. maja, Po dolasku, a Hitna pomoć je mogla nažalost samo da konstatuje smrt. Tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija, kao i toksikološki nalaz. Prvi rezultati pokazali su, prema rečima Viktora Ristovića zvanog Miša Grof, da je do smrti njegovog sina došlo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track