ŽENI SE ŠABANOV SIN! Mihajlo zakazao svadbu, sa verenicom čeka dete, isplivali SVI DETALJI!
Foto: Dragan Kadić

PRELEPE VESTI

ŽENI SE ŠABANOV SIN! Mihajlo zakazao svadbu, sa verenicom čeka dete, isplivali SVI DETALJI!

Stars -

Mihajlo Šaulić, sin tragično nastardalog kraja narodne muzike Šabana Šaulića, za zakazao venčanje sa svojom verenicom Marinom Velimirović.

Ovo nije jedina lepa vest koja je obradovala celu porodicu Šaulić i njihove prijatelje pošto su budući supružnici saznali i da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je sreća višestruko uvećana.

Šaban Šaulić, Mihajlo Šaulić
foto: Damir Dervišagić

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku", rekao je izvor i dodao:

" Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela", kaže za Objektiv izvor blizak porodici Šaulić koji ističe da Mihajlo i Marina sve organizuju u dogovoru.

Mihajlo šaulić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Objektiv

Bonus video:

01:54

GOCA ŠAULIĆ NAKON 3 GODINE ILEGALE OTVORILA DUŠU Udovica pokojnog pevača otrila EVO KAKO JE SKUPILA SNAGU DA NASTAVI BEZ ŠABANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track