Najnovije vesti

VIDOJE JE U SEF STAVIO 270.000 € DA KUPI KUĆU! Miša Grof optužio Nikolinu da je INSCENIRALA pljačku, a ovako je ona pričala o tome
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

haos se nastavlja

VIDOJE JE U SEF STAVIO 270.000 € DA KUPI KUĆU! Miša Grof optužio Nikolinu da je INSCENIRALA pljačku, a ovako je ona pričala o tome

Stars
09:51h

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, optužio je udovicu njegovog sina voditeljku Nikolinu Pišek da je "inscenirala pljačku nakita u Hrvatskoj pre dve godine".

- Evo, otkriću vam nešto o čemu ćutim godinama. Nikolina Pišek je inscenirala onu pljačku pre dve godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno odneto zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a posle su samo stizale potvrde - tvrdi Miša Grof.

- Kada su se vratili sa tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima - ispričao je Miša Grof za Kurir.

Nikolina Pišek pre dve godine opisala je dramu kroz koju su tada prošli ona i njen suprug, a Vidoje je tom prilikom čak završio i u zatvoru jer je branio Nikolinu.

- Znam da cifra koja se pominje u medijima mnogima zvuči neverovatno, ali priča je veoma jednostavna. Moj suprug i ja smo u pregovorima da kupimo kuću i trebalo je da damo kaparu. Tih dana, kada se incident dogodio, Vidoje je podigao novac za kaparu i stavio ga u sef i bilo je pitanje trenutka kada će ga predati našem advokatu, koji je trebalo da zaključi ugovor sa prodavcem. Želeli smo da promenimo dom, budući da je kuća u kojoj živimo u Zagrebu oštećena u nedavnom zemljotresu - ispričala je tada medijima Nikolina.

- Bilo je više dragocenosti koje pripadaju mom suprugu. Imala sam samo dva prstena, jednu narukvicu i nekoliko satova, pa kada se sve sabere, ostali smo bez 270.000 evra.

- Vlasnik vile koji nas je napao i opljačkao još nije uhapšen. Ne gubim nadu da će se sve rešiti onako kako treba i zaista verujem da je napad na nas bio planski i organizovan. Ljudi koji žive u tom mestu su mi čak ispričali da se u istoj vili desila slična situacija i prethodne godine, sa jednom porodicom iz Indije - rekla je Nikolina.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović, Miša Grof
foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track