KOME D' UZMU PESMU? NEĆE TO DA MOŽE TAKO! MOŽDA U BUNIBROD: Ana Nikolić ismeva govor Milice Pavlović! NJOJ DO ŠALE (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

afera Provereno

KOME D' UZMU PESMU? NEĆE TO DA MOŽE TAKO! MOŽDA U BUNIBROD: Ana Nikolić ismeva govor Milice Pavlović! NJOJ DO ŠALE (VIDEO)

Stars -

Koleginice Milica Pavlović (30) i Ana Nikolić (43) dugo neće zakopati ratne sekire zbog afere "Provereno", a njihov odnos posle nakon nove izjave Paraćinke biće još zategnutiji.

Naime, Ana Nikolić je, nakon što je video porukom poručila koleginici da je se "mane", odlučila da ismeva govor Milice Pavlović, koja je odrasla u Gornjem Bunibrodu, selu kraj Leskovca od 700 stanovnika.

- Kome d' uzmu pesmu? Za pretplatu? Neće to da može tako. Možda u Bunibrod, kod nas nije tako - govorila je Ana Nikolić u snimku za "Ekskluzivno".

Milica Pavlović je, podsetimo, odlučila da tuži koleginicu Anu Nikolić zbog pesme "Provereno", koju je izvodila na nastupima i predstavljala kao svoju, te demo verziju iste, sa drugačijim tekstom, promovisala na društvenim mrežama.

kurir.rs

Bonus video:

02:00

MILICA PAVLOVIĆ OČITALA BUKVICU ĐORĐU DAVIDU Pevač komentarisao njen i nastup Saše Matića. pa DOBIO PACKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track