Najnovije vesti

NIJE TAČNO DA JE VIDOJE UMRO U 44. GODINI! Miša Grof otkrio istinu o sinu i njegovoj smrti: Policija nema zvanične podatke
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nenad Kostić, Kurir

očajan

NIJE TAČNO DA JE VIDOJE UMRO U 44. GODINI! Miša Grof otkrio istinu o sinu i njegovoj smrti: Policija nema zvanične podatke

Stars

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, ne može da dođe sebi nakon velikog gubitka, a sad je, nakon višednevnog javnog prepucavanja sa snajkom Nikolinom Pišek oko nasledstva, rešio da otkrije istinu o sinu i njegovoj smrti.

Iako je Vidoje Ristović preminuo još u maju ove godine, Miša Grof, iliti Vitor Ristović, ističe kako obdukcijskog nalaza - i dalje nema.

- Meni su rekli da se to čeka mesec i po, dva. Nisam dobio ništa. Trebalo je da dobijem nalaz obdukcije na kuću. Bio sam u policiji, u 29. novembru, ni oni nemaju podatke. Oni ništa nisu dobili. Rekli su mi: "I oni će dobiti". I oni čekaju da dobiju! - ističe Miša, te navodi da nije istina da je njegov naslednik imao 44 godine kad je umro, već 42.

- Moj sin nikad nije imao probleme sa srcem. Plivao je. U zadnje vreme se jeste malo ugojio. On nije imao 44 godine, nije bio napunio ni 43 godine - dodao je Vidojev otac za "Premijeru".

Miša je javno rekao da se ne plaši suđenja sa Nikolinom.

1 / 8 Foto: Kurir

- Mogu da odgovaram jedino pred njenim zakonom. Ja mogu da joj pomognem samo da ode da se leči. Ja ću i pred sudom reći: "Ona je ubila moga sina i ove moje tvrdnje može da potvrdi 30 svedoka". Polako ga je ubijala. U Strazburu mogu to da potvrdim, možemo i u Hag. Ne plašim se suda, kog suda ja da se plašim, ubila mi je dete - rekao je on.

Miša Grof
foto: Kurir/Ana Denda, Nenad Kostić

- Za takve osobe kao što je ona su napravljene ustanove kao sto je Laza Lazarević. Ona treba da ide da se leči, jer je bolesna. Muž joj je umro, a ona nosi crvenu haljinu i venac oko glave. A kada joj je pas rastrgao njenog psa nosila je šest meseci crninu. Išla je na groblje, pa ga kremirali i od tada drži urnu sa njegovim pepelom na kaminu - dodao je bio Ristović za pomenut medij.

kurir.rs/informer.rs

Bonus video:

Miša Grof: Vidoje je možda otrovan
01:38

Miša Grof: Vidoje je možda otrovan

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track