DOBILA ŠAMAR NA BOŽIĆ, A PRE 2 GODINE DUŠKO JOJ ZAVRNUO RUKU: Brak JK i Tošića bio je pun TURBULENCIJA! Ovi skandali su ih PRATILI
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

PRIZNALA DA JE DOŠAO KRAJ

DOBILA ŠAMAR NA BOŽIĆ, A PRE 2 GODINE DUŠKO JOJ ZAVRNUO RUKU: Brak JK i Tošića bio je pun TURBULENCIJA! Ovi skandali su ih PRATILI

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša i fudbalski menadžer Duško Tošić posle 14 godina rešili su da okončaju brak.

Njihov odnos poslednjih godina bio je veoma turbulentan, a ono što je šokiralo javnost jeste njihova svađa za Božić 2022. godine. JK je tada optužila muža za nasilje u porodici. Karleuša je Duška prijavila policiji jer ju je navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu na Dedinju.

Jelena Karleuša
foto: Zorana Jevtić

Fudbalski menadžer tada je u policiji ispričao da je njegova supruga samu sebe prebila, obratio se javnosti i otvorenim pismom i poručio da je gospodin, a ne nasilnik.

"Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene", napisao je Tošić na Instagramu koji je tada dobio zabranu prilaska 48 sati.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: ATA images, Ana Paunković

Jelena je takođe 2020. godine navodno prijavila Duška za nasilje.

Karleuša je organe reda navodno pozvala nakon žučne svađe sa suprugom i tim povodom navodno tada ispričala policiji kako ju je Tošić psihički maltretirao i zavrtao joj ruku.

"Policija je napravila zapisnik, ali se Jelena u međuvremenu predomislila. Odbila je da policija pozove Hitnu pomoć kako bi ustanovili stepen njenih povreda, kao i da se podigne krivična prijava protiv njega. Kako je Duško u obaveznom karantinu nakon povratka iz ugroženih područja, policija je morala da pozove sanitarnog inspektora koji je utvrdio da on mora i dalje da ostane u izolaciji", pričao je tada izvor za domaće medije.

Jelena Karleuša
foto: ATA images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

Karleuša pokazala svima kako zaista izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track