KOMŠIJE KARLEUŠE I DUŠKA PROGOVORILE: Došla je sama sa stvarima, njega ne VIĐAMO! Pevačica se sama uselila u novu vilu!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

doneli odluku da se raziđu

KOMŠIJE KARLEUŠE I DUŠKA PROGOVORILE: Došla je sama sa stvarima, njega ne VIĐAMO! Pevačica se sama uselila u novu vilu!

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić rešili su da stave tačku na svoj brak posle 14 godina.

Par je u braku dobio dve ćerke, a Jelena je u saopštenju navela da posle razvoda sva zajednička imovina se vodi na njihove mezimice.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Saša Pavlić Koki, Shutterstock

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo nas brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom. Što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - istakla je Jelena Karleuša, koja je otkrila da se seli u novi dom i već uveliko sređuje svoje stvari.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Jelena se oglasila na Instagramu kako počinje da sređuje svoj garderober u novoj kući u kojoj će živeti:

- Kao što ste primetili, počela sam sa prebacivanjem svojih stvari u moj novi garderober, u novoj kući. Tek sam počela, ovde će se puniti sigurno šest sedam dana. Garderober je veliki, ima super ogledala, ima super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište i što je najinteresantnije ima i saunu. Ja volim to i ovde ću se detoksirati. Obećavam da ću snimiti kako sve izgleda kada se sve završi, biće stvarno super, sada je sve u ovim kesama i u haosu - rekla je Jelena i pokazala svoj novi garderober.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Karleušine komšije otkrile su da su videli pevačicu kako prenosi stvari.

- Jelena je nedavno donosila stvari, videla sam je, ne bih volela da više otkrivam, jer stvarno ne volim da se mešam. Videla sam da je došla sa stvarima. Pročitala sam u novinama da se razvode, jako mi je žao. - rekla je starija gospođa, a gospodin koji se u tom momentu zatekao na ulici otkrio nam je da je video pevačicu, ali Duška ne.

- Često viđam Jelenu, Duška nisam video, nisam ni znao da se razvode - rekao je gospodin.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Bonus video:

01:11

Jelena Karleuša se seli u novu kuću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track