ANA ISMEVALA MILICU ZBOG JUŽNJAČKOG NAGLASKA! Pavlovićeva joj sada javno uzvratila, evo kako je potkačila PARAĆINKU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ne prestaju

ANA ISMEVALA MILICU ZBOG JUŽNJAČKOG NAGLASKA! Pavlovićeva joj sada javno uzvratila, evo kako je potkačila PARAĆINKU! (FOTO)

Stars -

Pevačice Milica Pavlović i Ana Nikolić nedeljama unazad putem medija ratuju zbog pesme "Provereno", a prepucavanju po svemu sudeći - nema kraja.

Naime, Ana Nikolić je, nakon što je video porukom poručila mlađoj koleginici da je se "mane", odlučila da ismeva Miličin naglasak, koja je odrasla u Gornjem Bunibrodu, selu kraj Leskovca od 700 stanovnika.

Nikolina Pišek, Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

- Kome d' uzmu pesmu? Za pretplatu? Neće to da može tako. Možda u Bunibrod, kod nas nije tako - govorila je Ana Nikolić u snimku za "Ekskluzivno".

Ovim povodom oglasila se i Pavlovićeva, koja je na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju mape Srbije, sa označenom lokacijom svog rodnog mosta - Gornji Bunibrod, a usput je poslala i emotikone u obliku poljupca i srca, te tako ponosno ispravila Nikolićevu koja je pomenuto mesto nazvala pogrešno.

Milica Pavlović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:13

Ana Nikolić šalje poruku Milici Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track