05:27

JOVANU JEREMIĆ I MINIMAKSA OVO POVEZUJE! Astrolog otkrila nepoznate detalje iz voditeljkinog života SPOMENULA I PUTINA

ko bi rekao

JOVANU JEREMIĆ I MINIMAKSA OVO POVEZUJE! Astrolog otkrila nepoznate detalje iz voditeljkinog života SPOMENULA I PUTINA

Stars -

Izjave Jovane Jeremić često se prepričavaju i izazivaju pažnju javnosti. Nekome su šokatne, nekome interesantne, a neko i podržava njene stavove.

U emisiji Sceniranje na Kurir televiziji, u kojoj je Jovana bila gost, ponovo smo čuli njena razmišljanja koja su šokirala javnost poput toga da će sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom raditi intervju.

Ana Rakić
foto: Kurir televizija

O tome kakav je natalni horoskop Jovane Jeremić i da li će zaista raditi intervju govorila je psiholog i astrolog Ana Rakić koja je istakla da Jovana ima vrlo slične aspekte kao pokojni voditelj Milovan Ilić Minimaks.

- Imam natalni horoskop Jovane Jeremić. Budući da niko od nas ne može da bira natalni horoskop, Jovana zaista ima sjajan horoskop. Ja nisam ovde da bih je kritikovala ili aplaudirala, već da budem objektivna. Pre 30ak godina, radila sam natalni horoskop Minimaksu i Jovana ima vrlo sličan aspekt kao i on i mislim da će joj biti vrlo drago što to čuje sada. Ona zaista ima jak horoskop, ali postoji i faktor sreće koji ona ima - rekla je Rakić.

Ana Rakić
foto: Kurir televizija

Astrolog Ana Rakić ističe da ne vidi u Jovaninom horoskopu da će intervjuisati Putina.

- Jovana zaista ima energiju za tri osobe. Ponavljam, vrlo sam objektivna. Ja ne prepoznajem u njenom horoskopu to da će Jovana intervjuisati Putina -

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:59

JOVANA JEREMIĆ IDE POD NOŽ! Popularna voditeljka se odlučila na drastičan potez: Menja ovo na sebi VIŠE NEĆE BITI ISTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track