01:24

Tetka Danijela stiže u Karleušinu kuću

U NJU SE UZDA

KARLEUŠI JE OVA ŽENA NAJVEĆA PODRŠKA U ŽIVOTU: JK prolazi kroz razvod od Duška, ima problem posle POPLAVE, a ONA joj je desna ruka

Stars -

Pevačici Jeleni Karleuši dogodila se nezgoda isti dan kada je objavila da se razvodi od Duška Tošića. Ipak, uz nju je sve vreme žena koja joj je najveća podrška u životu.

Karleuša se juče uputila kod tetke Danijele Dmitrović sa kojom je bila njena ćerka Nika tokom poplave, pa je imala problem kada joj se džip zaglavio.

Jelena Karleuša, tetka
foto: Kurir

Majstori su došli kako bi otpušili kanalizaciju u njenom dvorištu na Dedinju, a tu je bila je tetka Danijela.

00:18

Jeleni je tetka Danijela otvorila kapiju

Zabrinuta Danijela sve vreme bila je uz pevačicu i pomagala joj. Jelena sada prolazi iz kroz razvod od fudbalskog menadžera Duška Tošića sa kojim ima dve ćerke Niku i Atinu.

Jelena Karleuša
foto: Kurir

Inače, pevačica Jelena Karleuša bila je mnogo vezana za majku Divnu, a veoma je bliska sa tetkom Danijelom.

Jelena Karleuša
foto: Kurir

"Sinoć, dok sam pokušavala da dodjem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja ćerka Nika) džipom sam uletela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i dzentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene", pisala je Karleuša na Instagramu nakon poplave.

01:45

Ova žena sve vreme je podrška Jeleni Karleuši u najtežem periodu

Jelena Karleuša, tetka
foto: Kurir

Kurir.rs/K.Đ/A.D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track