ONI SU UNOVČILI DRAMU IZ ZADRUGE I SAD SE BAŠKARE Otkriveno šta su sve kupili Sloba, Luna i Kija, VLASNICI su OVIH luks nekretnina
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

vo u kakvom raju uživaju

ONI SU UNOVČILI DRAMU IZ ZADRUGE I SAD SE BAŠKARE Otkriveno šta su sve kupili Sloba, Luna i Kija, VLASNICI su OVIH luks nekretnina

Stars -

Ljubavni trougao "Zadruge 1" o kojem je ceo region brujao, sa njima plakao i smejao se činili su Sloba Radanović, njegova tadašnja supruga Kija Kockar i Luna Đogani, sa kojom je pevač prevario ženu pred kamerama.

O njihovoj popularnosti tokom rijalitija, ali i nakon povratka u spoljni svet suvišno je i pričati, a retko koji dan je prošao da bar neko od njih nije bio prisutan u medijima.

Da su pametno unovčili dramu koju su proživljavali u Imaginarijumu govori njihov finansijski status. Svo troje su vlasnici nekretnina u Beogradu, a prva koja je to sebi priuštila je pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar.

Kija Kockar
foto: Printscreen

Kija je nakon rijalitija, tačnije u oktobru 2018. pazarila svoju prvu nekretninu, stan u Beogradu.

Odmah nakon pobede u "Zadruzi 1", Kija je istakla da novac želi da uloži u nekretninu u Beogradu, a imala je sreće da veoma brzo pronađe stan koji joj se u potpunosti dopada.

Nakon toga, odlučila je da investira u nekretnine, te je u oktobru 2020. godine kupila još jedan stan u blizini onog u kojem živi, ali ga zasad ne izdaje, niti neko živi u njemu.

Poslednja u nizu nekretnina je ona koju je pazarila u Turskoj. Naime, Kija je u novembru 2021. kupila dvosoban stan u Alanji, u zgradi koja je opremljena kao hotel sa pet zvezdica.

Luksuzna nekretnina od mora je automobilom udaljena svega četiri minuta, nalazi se na dobroj lokaciji, tako da je sve što joj je potrebno relativno blizu, a zgrada nema šta ne poseduje, pa deluje kao da je upravo hotel sa pet zvezdica.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Instagram

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin nedavno su pazarili velelepnu kuću od čak 809 kvadrata u Višnjičkoj banji, za koju su navodno iskeširali 500.000 evra.

U popularnu karingtonku, Radanović i njegova supruga su se uselili pre dva meseca, dva dana nakon venčanja.

Njegov porodični dom smešten je u nizu istih kuća koje su izdvojene i nalaze se na samom vrhu naselja.

Kuća se prostire na čak 809 kvadrata. Ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom.

U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo. Ono što je najbitnije, spolja se ništa ne vidi, tako da će Radanović s ukućanima moći maksimalno da uživa u privatnosti.

Sloba Radanović
foto: Ana Paunković, Kurir

Luna Đogani i Marko Miljković krajem 2021. godine preselili su se u novi stan na Bežanijskoj kosi.

Rijaliti-par je kupio stan u novogradnji od 80 kvadrata, a sve je rađeno po meri i njihovom odabiru, a cena je navodno 160.000 evra.

Svojevremeno je u jednom intervjuu Miljković istakao da su Luna i on kupili novi stan na kredit.

- Dakle, kredit je u pitanju, da ne bude posle kupio ovaj i onaj, mi smo sami stvorili stan i uživaćemo, kad bude useljiva zgrada. Imate ekskluzivnu priliku da pogledate stan, kako će izgledati, raspored prostorija. Mislim da je to pri kraju - rekao je Marko ranije.

Njihova ćerkica Mia ima svoju sobu, koja je do poslednjeg detalja uređena kao bajka za malenu princezu.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube

Osim stana, Luna i Marko nedavno su kupili plac na selu i tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve.

- Prošle godine pala jedna neketnina, ove godine pala još jedna nekretnina. Kupili smo imanje na selu, nekad, eto, malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna.

- Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro, planiramo da ga sredimo, trebaće nam malo vremena - rekao je Marko koji se obratio na njihovom Jutjub kanalu, a onda se Luna nadovezala:

- Trebaće nam možda godinu dana, i novca i vremena...

- Kupili smo plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču, prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 13 ari, ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo tu.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:08

Luna Đogani iznela tajnu uspešnog braka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track