Najnovije vesti

ŠVARC PRVI PROBIO MAJU MARINKOVIĆ! Reper je tada snimio spot u kojem je glumila učesnica Zadruge, IZGLEDALA JE BAŠ DRUGAČIJE! FOTO
Foto: Privatna Arhiva, Jelena Simonović

Rani radovi

ŠVARC PRVI PROBIO MAJU MARINKOVIĆ! Reper je tada snimio spot u kojem je glumila učesnica Zadruge, IZGLEDALA JE BAŠ DRUGAČIJE! FOTO

Stars

Maja Marinković prvi put se u javnosti pojavila u spotu "Lepe žene" kod repera Ivana Mihajlovića Švarca.

Ona je tada, kako muzičar tvrdi, bila prirodno lepa devojka koja nije imala potrebu da poseže za hirurškim intervencijama.

- Maju sam upoznao na Fejsbuku. Bila je slatka, ni nalik na današnju. Znala je ko sam, a odbila je honorar koji sam joj ponudio. Rekla je da ima sve u životu, valjda od oca. Posle je moj tatu majstor rekao da njen ćale priča neke krimi-priče. Bila je stidljiva, povučena, ne znam šta joj sve ono treba što je uradila od sebe. Otac je zvao kad smo snimali i rekao da ne bude previše golotinje. Posle mene je bila kod svih drugih.

IVAN MIHAJLOVIĆ I MAJA AMRINKOVIĆ
IVAN MIHAJLOVIĆ I MAJA AMRINKOVIĆfoto: Privatna Arhiva

Ivan smatra da se Marinkovićeva upropastila operacijama.

- Mora da je dobila savet da se ponaša kao dileja. Sigurno glumi. Znam samo da se unakazila sa svim filerima. Ne znam šta joj bi kada je bila kao med. Kada smo snimali spot čak se i snimatelj zaljubio u nju. Bila je kao anđeo, nekako srazmerna. Moj tip žene je Karmen Elektra, Pamela But, Silvija Sejnt, i Maja je imala figuru boli glava, a da se nije punila, bila bi druga Karla Bruni - ocenio je reper. Mihajlović je ocenio i Janjuša.

- Deluje mi kao okej lik, ali da ima problema sa kockom, ima. U "Zadrugu" uđeš i poneseš papire za razvod. Realno i ja bih se razveo, zato mi ekstra da niko ne zna kada "fakujem" i šta. Mangupi su nekad tretirali žene kao dame. Maja je nekad bila sve suprotno od ovoga što je danas - zaključio je on.

Lj. S. foto: printskrin

Bonus video:

KONTRASHOW EP08 GOSTI: MARINA VISKOVIĆ I ELMA SINANOVIĆ
01:30:32

KONTRASHOW EP08 GOSTI: MARINA VISKOVIĆ I ELMA SINANOVIĆ

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja