SKANDAL NA KOPAONIKU, JOVANA POSVAĐALA INDI I LJUPKU Isplivala istina o odnosu generala Simića i Stevićke, otkriveno ŠTA SE DESILO
Foto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković, Zorana Jevtić

haos

SKANDAL NA KOPAONIKU, JOVANA POSVAĐALA INDI I LJUPKU Isplivala istina o odnosu generala Simića i Stevićke, otkriveno ŠTA SE DESILO

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić trenutno sa pevačicama Ljupkom Stević i Indi Aradinović boravi na Kopaoniku.

Jovana je otkrila javno kako general Dragiša Simić priča po Beogradu da ga bivša devojka proganja i želi da mu se vrati, a ova informacija napravila je pravu pometnju među njima.

Jovana jeremić
foto: Kurir televizija

Kada je Jovana otkrila šta je čula, Ljupka je bila zgranuta, a Indi je potom istakla da je ona lično razgovarala sa generalom Simićem koji joj je kazao da ga Stevićka zove.

Celu priču, kako najpre otkriva izvor za Informer, potegla je Jovana koja je pevačicama ispričala svoja saznanja:

- Jovana je pred Ljupkom rekla da je čula kako Simke po gradu priča da ona pokušava da mu se vrati, a Stevićka je pobesnela. Usred svega toga uključila se i Indi koja je rekla da i ona zna nešto i tu je krenula polemika između pevačica koje su se umalo posvađale zbog generala Simića - otkrio je izvor, a tim povodom se oglasila i Jovana.

Ljupka Stević
foto: Kurir televizija

- U novinarskim krugovima sam čula da Simić priča svuda da Ljupka grebe i rukama i nogama da mu se vrati, tako sam čula - kratko je objasnila Jovana koja je poznata po tome da redovno otkriva estradne afere.

Nakon nje, oglasila se i Indi koja je javno obelodanila detalje razgovora sa Dragišom Simićem:

- Simića sam srela na mom nastupu, zahvalila sam mu se što je došao i pevala sam njemu i svima koji su te večeri došli. U jednom trenutku sam ga pitala je l' sada sve u redu misleći na Ljupku i njega, a on mi je rekao da su okej, da su u korektim odnosima i da ge je ona (Ljupka) zvala i nešto mu tražila - kazala je Indi, a nakon toga sve je demantovala Ljupka:

- Sve je laž! Matora, da ne kažem šta, laže! Indi mi je rekla sve, Jovana je ispričala šta je čula i eto, on laže. To je istina! - kazala je Ljupka u jendom dahu i demantovala da je u bilo kakvim odnosima sa bivšim generalom Dragišom Simićem.

Indy, Indi Aradinović, Indira Aradinović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:38

NIŠTA MI SE NE DEŠAVA NA LJUBAVNOM PLANU! Ljupka Stević otkrila da bi želela momka da upozna na PIJACI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track