01:53

ČVORAK JE SAM KRIV ZA NAŠ ODLAZAK! Grupa Tvins otkrila: Stavio je Lunu ispred nas TRAŽILI SMO NEKOG KO ĆE TU BITI 100% ZA NAS

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ČVORAK JE SAM KRIV ZA NAŠ ODLAZAK! Grupa Tvins otkrila: Stavio je Lunu ispred nas TRAŽILI SMO NEKOG KO ĆE TU BITI 100 ODSTO ZA NAS

Stars -

Čeda Čvorak, osnivač grupe Luna, nedavno je izjavio da je napravio veliki broj hitova za razne pevače. Međutim kada neko postigne uspeh samo ga ostave i nastave dalje sami.

Voditelj Ivan Gajić upitao je goste iz grupe "Twins" da li je i kod njih to bio slučaj, pošto su i oni sarađivali sa njim.

Ivan Gajić
Ivan Gajićfoto: Kurir televizija

- U principu jeste on je nama uradio dva albuma, "Palim se na suze" i "Twinsomnia". On je nama radio i izvršnu produkciju, ugovarao nastupe i intervjue. Kada smo završili promociju albuma gde je "Plavi slon" i kada smo rešili da radimo novi album odlučili smo da sami radimo - rekla je Manuela Kostrešević u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Grupa Tvins
foto: Kurir televizija

Nebojša Kostrešević, iz grupe Twins, ovde se uključio i otkrio da je razlog njihovog odvajanja od Čvorka to što je on napravio grupu Luna.

Grupa Tvins
foto: Kurir televizija

- Iskreno razlog je bio to što je Čvorak tada osnovao grupu Luna sa Majom Marković. Mi smo tada videli da je on stavio Lunu ispred nas i mi smo bili taj vagon koji je išao za njom. Odlučili smo da tražimo nekog sebi koji će biti tu 100% za nas i nema tu više šta. Niko nije mogao u Šapcu tada da kaže da će Plavi slon bez Erinog dejstva postati pravi hit. Ja sam zahvalan na tome i uvek kada spominjem tu pesmu govorim kako je Čvorak pisao - rekao je Nebojša.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:13

NUĐENO MI JE DA UBIJEM ARKANA! Golubović otkrio: Svi su bili protiv Cecinog venčanja! ŽELJKO JE ZNAO DA MU SE SPREMA ATENTAT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track