PAPARACO 16 GODINA PROVEO U ZATVORU, SAD DOSTAVLJA HRANU NA BAJSU Karađorđe sad zarađuje 2.000 € MESEČNO, bolje nego u rijalitiju
Foto: Nemanja Nikolić

vredno radi pošten posao

PAPARACO 16 GODINA PROVEO U ZATVORU, SAD DOSTAVLJA HRANU NA BAJSU Karađorđe sad zarađuje 2.000 € MESEČNO, bolje nego u rijalitiju

Stars -

Karađorđe Subotić odlučio je da se, nakon ilegalnih poslova kojim se godinama bavio, zaposli kao dostavljač hrane. Bivši rijaliti učesnik, koji je skoro 16 godina proveo iza rešetaka, u 52. godini rešio je da počne da zarađuje pošteno. On sada razvozi ljudima hranu na kućnu adresu.

Aleksandra Subotić, Karađorđe Subotić
foto: Damir Dervišagić

Naš paparaco uslikao je Subotića tokom jedne vožnje, kako na biciklu i s velikim rancem na leđima dostavlja hranu na više adresa na Bulevaru kralja Aleksandra.

Karađorđe Subotić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Karađorđe je i sam nedavno priznao da je počeo da se bavi dostavom, a kako izgleda, možete videti upravo na našim paparaco fotkama.

- Teško je raditi na ulici, ali je dostojanstveno. Bolje to nego varati narod i prodavati deci drogu. Pre desetak dana sam se zaposlio i zadovoljan sam. Plata mi je između 1.000 i 2.000 evra, u zavisnosti od toga koliko radim - ispričao je Subotić medijima i objasnio kako ljudi reaguju kad ga vide:

- Uglavnom su korektni. Neki se malo zbune, ali ne ulazim s njima ni u kakve priče, već im samo isporučim hranu. Pojedini mi ostave bakšiš.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Karađorđe je tada ispričao i da je njegova ćerka Aleksandra ponosna što joj se otac bavi poštenim poslom.

- Imam podršku od nje, kao i od zeta Pece - kaže Subotić, koji se nada da se ipak neće dugo zadržati na ovom poslu jer već u septembru planira da postane učesnik šeste sezone "Zadruge".

- Dobio sam ponudu i prihvatiću je! - rekao je Karađorđe.

Karađorđe Subotić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

00:09

NAKON PRIČA DA NIJE U DOBRIM ODNOSIMA S OCEM, SUBOTIĆKA SVIMA ZAPUŠILA USTA: Aleksandra pokazala kakav je deda KARAĐORĐE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track